Cât de rezistente sunt zodiile în faţa bolilor

De Corina Buhagiar, pe

Zodia influenţează sistemul imunitar, pe lângă ereditate şi stil de viaţă. Iată cât de bine faci faţă bolilor, în funcţie de zodie.
Berbec: Ai o imunitate bună şi o vitalitate remarcabilă. Dacă te îmbolnăveşti însă, treci direct în faza acută, eventual cu febră. Vestea bună este că îţi trece la fel de repede.

Taur:
O duci pe picioare… O boală se intalează greu, dar şi scapi mai greu de ea odată ce a apărut. Atenţie la zona gâtului, care îţi este sensibilă, şi la bolile provocate de tulburările alimentare.

Gemeni: Imunitatea ta este direct proporţională cu gradul de stres la nivel mental. Calmă şi liniştită, eşti invulnerabilă. Dacă te surmenezi sau eşti prea agitată,  imunitatea îţi scade şi deschizi poarta neplăcerilor.

Rac: Dacă Gemenii se îmbolnăvesc din cauza agitaţiei nervoase, Racii o păţesc din cauza emoţiilor. Imunitatea ta e bună atunci când ai un echilibru emoţional stabil. Altfel, primul afectat este stomacul, dar şi plămânii sau rinichii.

Leu: Eşti una dintre zodiile cu cea mai bună imunitate. Ca să o păstrezi este indicat să nu te enervezi şi să accepţi că nu poţi supune totul voinţei tale. Măsoară-ţi tensiunea cât de des şi ai grijă de inima ta.

Fecioară: Nu ai o imunitate deosebită, dar compensezi aceasta cu prudenţa ta şi stilul de viaţă sănătos. O altă metodă de a-ţi întări imunitatea este să nu te temi de boli, hrănind gânduri ipohondre.

Balanţă: Eşti mai rezistentă decât s-ar zice la prima vedere. Balanţele par fragile şi nu prea vitale, însă armonia interioară le asigură de obicei o imunitate bunicică. Protejează-ţi rinichii şi zona lombară.

Scorpion: Eşti în topul zodiilor cu cea mai bună imunitate. Greu se găseşte boala care să se pună cu tine! Trebuie însă să combaţi constipaţia, să fii grijulie cu zona intimă şi atentă la tulburările de menstuaţie.

Săgetător: Dacă Leul şi Scorpionul îşi dispută locul I la imunitate, tu şi Berbecul concuraţi pentru locul II. Rezişti bine în faţa bolilor, iar zone mai vulnerabile sunt ficatul, pancreasul şi circulaţia arterială în general.

Capricorn: Este remarcabil cât de rezistentă eşti la boli, mai ales la cele cronice, pe care le ţii în şah mult şi bine. Paradoxul zodiei tale este că eşti mai bolnăvicioasă în copilărie, întărindu-te pe măsură ce te maturizezi.

Vărsător:
Ceea ce îţi poate subţia scutul imunităţii sunt: oboseala nervoasă, stările depresive şi angoasa. Altfel te descurci destul de bine, cu condiţia să nu te neglijezi: prea puţin somn, uiţi să mănânci sau te îmbraci prea subţire.

Peşti: Nu eşti o campioană a imunităţii, de aceea e necesar să previi, decât să vindeci. Pentru o bună sănătate e obligatoriu să eviţi tutunul, alcoolul, drogurile de orice fel, sedativele sau chiar unele medicamentele produse chimic.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!