Restaurantul preferat în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar pe

Cei mai mulţi oameni au un loc unde le place să meargă când iau masa în oraş. Cum arată acesta în funcţie de zodie, citeşte în continuare…
Berbec: Berbecul mănâncă pe unde îl apucă foamea, inclusiv la Fast Food. Nu că l-ar încânta mâncarea, dar îi place sintagma „Fast”. Altfel, e legat emoţional de restaurantul unde iese de obicei cu colegii, coechipierii sau camarazii de luptă.

Taur: Restaurantul preferat al unui Taur este acela pe care îl deţine sau la care e acţionar. În caz că asta nu se întâmplă, atunci trebuie să fie de calitate. Contează mai puţin locaţia şi decorul, cât mâncarea în sine, care trebuie să fie delicoasă şi să umple bine farfuria.

Gemeni: Un restaurant animat, în care sunt întotdeauna clienţi, iar ospătăriţele sunt vesele şi deschise la vorbă. Un Geamăn nu se va simţi bine într-o sală tăcută şi aproape goală. Însă rareori e fidel unui singur restaurant, fiindcă îi place să experimenteze.

Rac: Are un restaurant preferat dacă există un loc în care mergea încă din copilărie, împreună cu ai lui şi îl leagă de el amintiri plăcute. În orice caz, va prefera un local vechi, cu tradiţie, unuia nou apărut şi „no name”.

Leu:
Un restaurant luminos, scump şi cât mai la stradă. Unul despre care se scrie în ziare şi îl ştie toată lumea. Chiar dacă preţurile sunt umflate, merită, pentru că Leul… se respectă! Cu chelneri serviabili şi foarte respectuoşi…

Fecioară: Un loc curat. Foarte curat! Cu o igienă impecabilă, demnă de o farmacie. Într-un restaurant în care furculiţa nu e curată, o Fecioară n-o să mai intre ever! Localul său preferat are sucuri naturale şi hrană bio, cât mai sănătoasă.

Balanţă: Un loc romantic, evident. În care să se simtă ca în decorul unui film gen Serendipity. Atmosfera contează mai mult decât mâncarea. Să aibă flori pe masă, şampanie la preţuri accesibile şi neapărat câteva deserturi delicioase.

Scorpion: Un restaurant cu separeuri, ca să nu i se poate uita nimeni în farfurie, cu chelneri discreţi şi lumină puţină. Să nu fie la stradă şi nici foarte cunoscut sau aglomerat. Acesta ar fi locul său de suflet. În rest, dacă e vorba doar de mâncat ceva, orice loc e bun.

Săgetător: Preferă un restaurant cu terasă în aer liber. Ideal într-o pădure sau parc. Săgetătorului îi place să simtă spaţiu mult în jur şi vântul fluturând faţa de masă. Genul de loc unde poţi, la o adică, să îţi chemi prietenii şi câţiva lăutari live.

Capricorn: Restaurantul său preferat are un decor sobru şi rafinat. Exlusivist, adică inaccesibil muritorilor de rând. Eventual să îţi trebuiască legitimaţie de membru. Unde primeşti o farfurie mare, dar mâncarea e puţină şi are un nume sofisticat.

Vărsător: Restaurantul ideal pentru un Vărsător nu s-a inventat încă. Se gândeşte el însuşi să îl construiască, după gusturile proprii. Adică… în formă de OZN, cu computer şi acces la internet la fiecare masă sau cine ştie ce altă facilitate a viitorului…

Peşti: Peştii nu sunt pretenţioşi. Chiar şi o cârciumă de cartier poate deveni restaurantul preferat dacă se simte bine acolo şi are cu acel loc o legătură emoţională. Băuturile, mai mult decât mâncarea, trebuie să fie bine reprezentate.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro