Păcatul fiecărei zodii

De Adina Radu, pe
Fiecare zodie arată inocent la prima vedere, dar astrele văd totul. Mulți astrologi consideră că, și în epoca noilor tehnologii ar trebui să avem încredere în felul în care ne ghidează stelele.

Zodiile au și ele păcatele lor, cele mai grave le vei afla din lista de mai jos.

Berbec

Păcatul Berbecului este crima.

Știm cum este nativul din Berbec, mereu coleric și pus pe harță. Cei care îi trec calea, culeg deseori fructele mâniei lui. Unii merg prea departe și îl provoacă atât de mult pe Berbec încât acesta trebuie ținut departe de obiectele ascuțite.

Taur

Păcatul Taurului este lăcomia.

Nativul din Taur iubește mâncarea, vinul și sexul. Dacă zeii greci încă ar fi populari l-ar adopta pe Taur lângă ei pentru a savura ambrozia împreună.

Gemeni

Păcatul Geamănului este minciuna.

Zodia Gemeni nu se poate opri din a minți. S-a născut cu două fețe. Pur și simplu, gura i-o ia pe dinainte și înainte să realizeze, a spus încă o minciună. Înainte de micul dejun, nativul din Gemeni a spus deja vreo trei sau patru minciuni.

Rac

Păcatul Racului este că venerează zei falși.

Racul, când era copil scria numele persoanei de care se îndrăgostea într-un jurnal. Acum, o face la alt nivel, se închină la zeii social media, Facebook și Instagram. Nu o dată pe zi, nu o dată pe oră ci o dată la 30 de secunde.

Citește și Cele mai norocoase zodii din horoscopul țigănesc

Leu

Păcatul Leului este mândria.

Nu e nimic în neregulă cu un Leu care se mândrește cu tot ce îi reușește. Ar trebui, poate să renunțe la tronul imaginar pe care se suie în fiecare dimineață. Un pic de control al ego-ului nu ar strica.

Fecioara

Păcatul Fecioarei este invidia.

Ce le deranjează cel mai des pe Fecioare? Că nu sunt cele mai importante persoane din încăpere. E greu să trăiești cu o asemenea apăsare pe suflet.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!