De ce se îngrașă zodiile

De Diana Zagrean, pe
Astrele ne influențează nu doar viețile, ci și obiceiurile alimentare. Vezi de ce se îngrașă fiecare zodie și care sunt greșelile culinare care le complică planurile de slăbit.

Berbec

Berbecii sunt ei ambițioși și lideri înnăscuți, dar asta nu înseamnă că nu sunt oameni și că nu cedează sub presiune. Singurul moment în care berbecul cedează nervos și se îndoapă cu dulciuri este atunci când greșește, sau atunci când nu termină ceva la timp.

Taur

Taurii se îngrașă pentru că sunt foarte leneși și foarte pofticioși. Nu poți vorbi despre mâncare în prezența lor fără să te aștepți la pofte și să nu te mire dacă faceți o oprire bruscă la o shaormerie sau cofetărie după o astfel de discuție.

Gemeni

Nativii din gemeni mănâncă numai pe fond de depresie. Și ce nu îi deprimă pe instabilii gemeni? Dacă au impresia că o colegă de serviciu îi vorbește pe la spate, gemenii vor mânca o bucată mare de ciocolată, dacă se despart de iubit, comandă un tort și mănâncă plângând din el, până li se face rău.

Rac

Racii sunt foarte cumpătați la mâncare în general, dar se îngrașă pentru că iubesc înghețata și uită de caloriile ascunse din vin sau snacksuri. Practic, ei nu țin cont de ce mănâncă și se trezesc că s-au îngrășat pe nesimțite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!