Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 20 ianuarie 2020, 18:05
Crezi sau nu în reîncarnare, astrele ştiu cel mai bine ce fel de viaţă amoroasă ai avut în trecut. Află cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie.

Berbec
Faptul că acum eşti drăcoasă şi o femeie puternică înseamnă că în viaţa anterioară ai fost blândă şi timidă. Pentru că acum ai mult tupeu şi ştii ce vrei, în viaţa ta trecută erai o tânără din pătura burgheză din Marea Britanie şi te-ai iubit cu un avocat din Londra, care era cam absent şi te înşela.
Taur
Dacă acum eşti cerebrală şi o fire liniştită, asta e numai pentru că ai dus o viaţă anterioară zbuciumată. Ai murit devreme şi violent, probabil în timp ce fugeai de poliţie pentru vreo fărădelege. Te-ai iubit cu un tâlhar carismatic din Statele Unite, în secolul 19 la început.
Gemeni
Descurcăreaţă şi isteaţă, femeia gemeni a dus o viaţă grea în trecut. Dacă acum este prietenoasă şi şireată, în viaţa anterioară a dus o viaţă grea, cu foamete şi epuizare prin muncă- Ai trăit în Franţa, pe vremea industrializării şi te.ai iubit cu un muncitor într-o fabrică de motoare cu abur.
Rac
Dacă acum eşti intuitivă şi sensibilă, poate chiar romantică şi prea delicată, asta e numai pentru că femeia rac a fost în viaţa anterioară o femeie şef de trib din Indonezia. Te-ai iubit cu şamanul satului şi aţi experimentat cu ciuperci halucinogene.

Leu
Orgolioasă nevoie mare şi foarte centrată pe propria persoană, femeia leu pare obişnuită cu atenţia şi de aceea nu acceptă să nu o capteze pe toată. Cum a trăit în fală şi bogăţie, cel mai probabil că a fost o curtezană frumoasă şi deşteaptă, care s-a iubit cu dogele Veneţiei sau cu vreun nobil din Florenţa.
Fecioară
Fecioara este mofturoasă şi exagerat de critică, dar asta numai pentru că în viaţa anterioară nu a avut parte de mult noroc. Cel mai probabil că ai trăit ca o negresă pe o plantaţie de bumbac în secolul 17, în America şi te-ai iubit cu administratorul moşiei pe care munceai şi trăiai.
Balanţă
Nesigură şi uneori lipsită de chef, balanţa are o scuză foarte bună. Ea şi-a trăit viaţa anterioară în minele de cupru din Australia, unde muncea din zori până în seară. Tocmai de aceea a primit viaţa asta, în care se poate odihni şi în care ai parte şi de luni răcoroase, departe de deşert şi canguri. Te-ai iubit cu un negustor de diamante din zonă, pe care l-ai părăsit pentru că îl bănuiai de trafic cu pietre preţioase.
Scorpion
Senzuală şi foarte sigură pe ea, femeia scorpion a învăţat în ultimele trei vieţi cum să se poarte cu bărbaţii ca să obţină ce vrea. După ce a fost prostituată, curtezană şi gheişă, ea ştie cum să satisfacă un bărbat, mai ales că s-a iubit în viaţa anterioară cu un samurai sexy şi puternic.

Săgetător
Activă şi mereu gata de o aventură, femeia săgetător nu a fost întotdeauna aşa. Dacă te-ai născut sub această zodie, află că ai trăit ca bibliotecară în Roma Antică şi te-ai iubit cu un colecţionar de statui din marmură.
Capricorn
Calculată şi serioasă, uneori timidă, femeia capricorn se poartă aşa rezervat pentru că în viaţa trecută a avut parte de multe aventuri obositoare, ca gimnastă într-o echipă de circ din India. Ea s-a iubit cu un îmblânzitor de tigri, care a murit sfâşiat de aceştia şi a lăsat-o singură pe lume.
Vărsător
Activă, dinamică şi în pas cu moda, aşa este caracterizată orice femeie din zodia vărsătorului, dar ceea ce nu ştiţi este că în viaţa anterioară ea a trăit fără pic de mondenitate şi fără civilizaţia modernă. Ca indiancă din Peru, în perioada cuceririlor spaniolilor, te-ai iubit cu un conquistador, dar ai fost ucisă de familia ta, care considera că i-ai trădat.
Peşti
Sensibilă şi romantică până la lacrimi, femeia peşti este atât de delicată numai pentru a echilibra balanţa. În viaţa anterioară a frânt multe inimi prin toată Europa, iubindu-se cu tot felul de nobili, prinţi şi negustori bogaţi. Deşi toţi o adorau, ea nu iubea pe nimeni şi de aceea acum visează la dragoste curată şi cavaleri pe cai albi.

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!