Zodia ta îți spune cine ai fost într-o viață anterioară

De Oana Savin, pe
Zodiacul are forme de a dezvălui lucruri de care nu ești conștient, precum și lucruri care sunt greu de înțeles. Tot zodia în care te-ai născut îți poate dezvălui cine ai fost într-o viață anterioară.
 1. Berbec – Războinic

Dacă te-ai născut în zodia berbec înseamnă că ai un instinct de războinic și nu știi cum să renunți. Ești o persoană perseverentă, neobosită și o supraviețuitoare care nu fuge niciodată de o luptă. Ai fost probabil un războinic sau un cavaler.

 1. Taur – Conducător

Dacă ai un suflet de taur înseamnă că ești o persoană încăpățânată, care stă fermă pe poziții și care știe de ce este nevoie pentru a lupta pe front. Ești o persoană care conduce prin exemplu dar sufletul său blând te face să iei alte persoane în succesul tău. Ai fost, așadar, un conducător, un pioner sau un explorator care a condus oamenii spre noi culmi în viață.

Citește și: Ce tatuaj-totem să-ți faci în funcție de zodie

 1. Gemeni – Vindecător

Gemenii au o inimă de aur care sângerează pentru cei nevoiași. Un suflet care simte durerea altor oameni, cu o minte ascuțită ce știe să îi ajute pe cei care simt o durere de nesuportat. Ai un suflet care caută bunăstarea altora. În viețile anterioare ai fost un vindecător sau un farmacist care a oferit confort celor aflați în suferință.

 1. Rac – Diplomat

Să ai un suflet de rac înseamnă că ești o persoană care se adaptează cu ușurință, cu o minte ascuțită și cu tact. Ești bun la citirea situațiilor și să te comporți în consecință. Excelezi în arta de a crea ceva bun dintr-o situație grea și ști exact cum să întorci o situație în avantajul tău. În viețile anterioare ai fost un diplomat și o persoană cu capacități de negociere.

 1. Leu – Artist

Dacă te-ai născut în zodia leu atunci ești o persoană expresivă și emoțională în același timp. Știi ce își dorește inima ta și știi cum să obți acel lucru. Cea mai mare calitate este că poți face lumea să vadă lucrurile din perspectiva ta. Într-o viață anterioară ai fost un artist, pictor sau sculptor care a transformat lumea în propriile imagini.

 1. Fecioară – Filozof

Dacă ești fecioară înseamnă că trăiești printre propriile tale gânduri. Ai lo lume a ta, în capul tău, pe care ai creat-o pentru tine. Gândurile, ideile și perspectivele tale înseamnă mult pentru tine și ții la prorpiile opinii. În viața anterioară ai fost un filozof sau un consilier important.

 1. Balanță – Judecător

Să ai suflet de balanță înseamnă să ai capabilitatea de a judeca lucrurile cu dreptate și generozitate. Sufletul tău nu are părtinire, nu se dezvoltă în prejudecăți, ci crede în egalitate și corectitudine în fapte. În viața anterioară ai fost un judecător, magistrat sau adjudecător.

 1. Scorpion – Asasin

Dacă te-ai născut sub semnul scorpion înseamnă că ai în bagaj înțepături usturătoare. Ai o personalitate pe care nimeni nu o poate suspecta din cauza calmului pe care îl reflectezi dar ai și o o parte periculoasă pe care doar câteva persoane o cunosc. Poți fi nemilos și să aprobi violențele dacă ești provocat. În viața anterioară ai fost un asasin, criminal care a ucis pentru o cauză bună.

 1. Săgetător – Scriitor sau muzician

Dacă ești săgetător atunci ești o persoană binecuvântată cu talent și munca grea te face să îți atingi potențialul. Puterile tale expresive și sufletul tău creativ își găsește drum prin muzică sau cuvinte. În viața anterioară ai fost fie un scriitor fie un muzician.

Citește și: Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

 1. Capricorn – Protector

Dacă te-ai născut în zodia capricorn ești o persoană protectivă. Ai o inimă binecuvântată cu dragoste pentru cei din jur și un suflet care îi apără pe cei care nu o pot face singuri. În viața anterioară i fost, așadar, un protector, un salvator și o persoană pe care toată lumea se baza atunci când aveau nevoie.

 1. Vărsător – Motivator

Dacă ești pești, atunci ești ești o persoană ale căror fapte devin o sursă de inspirație pentru ceilalți. Ești condus spre excelare și motivat să atingi culmile succesului într-un fel în care cei din jur te urmează. Ești cineva care oferă speranță celorlalți. Într-o viață anterioară ai fost un motivator, conducător sau un pionier pe care milioane de oameni l-au urmat.

 1. Pești – Vizionar

Dacă ești în zodia pești înseamnă că vezi lumea dintr-un alt punct de vedere. Nu te conformezi normelor sociale ci îți creezi propriul drum. Ai o idee diferită față de lumea în care ai vrea să trăiești și o viziune diferită despre societatea pe care ai vrea să o construiești. În viața anterioară ai fost un vizionar și o persoană care a spart bariere pentru a crea ceva nou.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!