Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

De Mădălina Manole pe 27 decembrie 2017
Fiecare zodie guvernează o anumită parte a corpului, acesta fiind și motivul pentru care unele persoane au o predispozitie mai mare în a dezvolta anumite boli, iar altele nu.

Pentru că este sezonul rece, iar vitaminele și mineralele sunt esențiale în menținerea sănătății, îți propunem să afli care sunt necesitățile organismului tău, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut, și astfel să fii cu un pas în fața afecțiunilor de sezon.

Berbec

Berbecul guvernează zona capului, motiv pentru care acești nativi au predispoziție către cefalee, stări de nervozitate, depresie și tensiune oscilantă. Pentru a evita aceste neplăceri, nativii Berbec trebuie să-și asigure doza necesară de vitamina B12 și de fier.

Taur

Taurul guvernează zona gâtului și sistemul metabolic, acești nativi fiind predispuși problemelor cu glanda tiroidă, dar și îngrășării sau fluctuațiilor mari de greutate. Pentru a se menține sănătoși au nevoie de seleniu, de vitamina E și de iod.

Gemeni

Gemenii guvernează sistemul nervos și sistemul respirator, în special plămânii, dar și brațele și umerii. Nativii Gemeni se pot confrunta cu stări de nervozitate dese, cu stări oscilante ale dispoziției, cu insomnii, depresii, însă și cu probleme ce țin de zona plămânilor, fiind predispuși astmului și pleureziei. Aceștia au nevoie de vitamina B1 și vitamina F.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional