Saturn intră în semnul Capricornului. Vor urma 3 ani de lecții dure și schimbări uriașe pentru toate zodiile

De Mădălina Manole pe 20 decembrie 2017
Pe data de 20 decembrie 2017, Saturn, Marele Învățător, numit în astrologie și Marele Malefic, din cauza lecțiilor dure la care supune zodiile, intra în semnul Capricornului, iar acest aspect va dura trei ani, pănî în 2020.

Tranzitul lent al lui Saturn prin semnul Capricornului va influența toate zodiile, în funcție de sectorul pe care se formează aspectul, însă, chiar dacă vine cu lecții grele și ne obligă să le învățăm, nu trebuie privit ca pe un aspect negativ. Acest tranzit ne poate fi de ajutor în evoluție și în vindecarea karmei, fiind considerat Lordul Karmei. Vor urma trei ani de provocări, de încercări, de teste și de schimbări imposibil de evitat. Iată cum influențează zodiile tranzitul lui Saturn prin semnul Capricornului!

Berbec

Intrarea lui Saturn din 20 decembrie in semnul Capricornului va avea loc în sectorul socio-profesional al nativilor Berbec. Acestia vor fi nevoiți să-și fixeze obiective clare și să le respecte, vor fi forțați de împrejurări să devină responsabili și determinați, iar toate acestea vor favoriza o poziție de durată și construirea unei cariere solide.

Taur

Saturn în Capricorn tranzitează casa călătoriilor, a relației cu străinătatea, a studiilor, a spiritualității, a filosofiei și concepțiilor de viață. Nativii Taur vor avea o perioadă de 3 ani în care toate aceste domenii vor fi mult încercate și vor avea parte de trăiri menite să le schimbe sau să le amplifice trăirile și acțiunile legate de aceste sectoare. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi surprinși să simtă pe pielea lor cum lucrurile iau o altă întorsătură, nu neapărat negativă.

Gemeni

Din 20 decembrie Saturn intră în semnul Capricorn, în sectorul financiar, al banilor în comun cu ai partenerului sau alți terți,  și în sectorul bunurilor obținute din moșteniri. Pentru nativii Gemeni va urma o perioadă de trei ani în care Saturn îi forțează să devină înțelepți și responsabili la capitolul bani. Cei născuți sub acest semn sunt, de obicei, cheltuitori, însă de acum vor deveni mult mai raționali în cheltuirea banilor și vor învăța să-și construiască o situatie financiara durabilă.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"