Cum sunt afectate zodiile de solstițiul de iarnă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 20 decembrie 2019, 10:22
Solstițiul marchează cea mai scurtă zi din an și are loc în noaptea dintre 21 spre 22 decembrie. Vezi cum îți afectează zodia acest eveniment astronomic.

Solstițiul de iarnă are loc la ora 6:48, când Polul Sud al Pământului se înclină spre soare și atinge pe cer poziția cea mai nordică. Acest eveniment coincide și cu prima zi de iarnă în emisfera nordică și prima zi de vară în cea sudică.

Berbec

Dacă te gândești să te implici într-un proiect nou, acum este timpul să o faci, pentru că vei avea succes. Ai energia și dorința de a face tot ce trebuie pentru a-ți duce planurile la bun sfârșit. Solstițiul de iarnă te face să meditezi mai mult decât de obicei și să te gândești mai bine la ce îți dorești și la ce ești dispusă să faci pentru a obține asta. Ai mare grijă la prietenii falși, acum vor face gesturi care ar putea să îi demaște.

Taur

Solstitiul de iarna te încarcă cu multă energie și te face mai autoritară decât de obicei. Îți este foarte ușor să iei decizii și să îi pui la punct pe cei din jurul tău, dacă depășesc limita. În perioada următoare vei fi un pic mai agresivă decât de obicei, dar numai dacă vei avea motive. Este un moment bun să stabilești câteva reguli în relațiile pe care le ai, pentru ca toată lumea să își știe locul.

Gemeni

Ai foarte multă încredere în tine și te lași dusă de val mai mult decât de obicei. În același timp, ești mai influențabilă, așa că ai mare grijă la cine pleci urechea. Solstițiul de iarnă te va pune în fața unor informații șocante, pe care nu ar trebui să le iei de bune, până nu le verifici. Este o perioadă bună să ai ambiții și visuri mărețe, pentru că acum vei avea mai mult curaj să le urmezi. În dragoste se anunță noi începuturi, așa că pregătește-te pentru multe momente frumoase.

Rac

Solstițiul de iarnă îți aduce transormări emoționale puternice, care te vor face să privești viața cu alți ochi. Găsești în tine forță să treci peste orice moment greu și ești mai nerăbdătoare ca niciodată să îți urmezi visurile. Ai multă încredere în tine și simți că nimic nu poate să te doboare. Nu de multe ori ți se întâmplă să fii atât de sigură pe tine, așa că profită de această perioadă și acționează. Fii receptivă și la sfaturile prietenilor, s-ar putea să te ajute să înțelegi mai bine unele lucruri.

Citește și: Zodii care strică cheful de sărbători

Leu

Trebuie să fii mai organizată și să îți faci o listă cu priorități pentru perioada următoare. Vei fi ușor distrată, iar această metodă te va ajuta să te aduni. Încearcă să nu intri în panică dacă lucrurile nu decurg conform planului, pentru că îți va fi mai greu să găsești soluții. Solstițiul de iarnă afectează luarea deciziilor în cazul tău, așa că încearcă să nu iei hotărâri importante în perioada următoare.

Fecioară

Viața personală trece pe primul plan în această perioadă. Ești mai altruistă și mai dornică să îi faci fericiți pe cei dragi, chiar dacă înseamnă să faci unele sacrificii. În carieră ești cu capul în nori, de aceea nu este indicat să iei decizii importante sau să te implici în proiecte mari. Solstițiul de iarnă te face să îți pui multe întrebări legate de viață și de viitor. Nu pune presiune pe tine, nu trebuie să te lămurești acum în orice privință.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!