Cum păcătuiești în funcție de zodia ta

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 martie 2018, 16:52
În funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut poți fi dispusă să păcătuiești, mai mult sau mai puțin, într-o anumită direcție.

În continuare, în funcție de caracteristicile generale ale zodiei tale, îți propunem să afli care este păcatul către care ești cel mai predispusă și de care te faci vinovată cel mai des, uneori chiar fără să-ți dai seama.

Berbec

Nativii Berbec sunt caracterizați de impulsivitate și ca urmare această trăsătură definitorie îi face deseori să calce strâmb. Cel mai mare păcat al celor născuți sub semnul Berbec este faptul că îi judecă pe cei din jur. Aceștia devin critici și acuzatori, iar de cele mai multe ori, adoptă această poziție fără a avea un motiv anume.

Taur

Nativii Taur sunt posesivi, ușor lacomi și zgârciți și obișnuiesc să se lase pradă ispitelor, însă cel mai mare păcat este superbia, orgoliul nemăsurat care, de multe ori, nu-i lasă să ia decizii corecte. Dar nu se reduce totul aici. Cei născuți sub acest semn zodiacal tind să fie geloși, uneori, peste măsură și ca urmare cad deseori în scandaluri fără rost.

Gemeni

Cel mai mare păcat de care se fac vinovați nativii Gemeni este desfrâul și adulterul. Cei născuți sub acest semn zodiacal se chinuie să fie fideli și încearcă din răsputeri să-și țină în frâu pornirile păcătoase, însă de cele mai multe ori cedează în fața ispitei sexuale.

Citește și Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!