Cum păcătuiești în funcție de zodia ta

De Mădălina Manole pe

Balanță

N-am ști care păcat îi afectează mai mult pe acești nativi, pentru că se găsesc undeva la limita între snobism și superficialitate. Este adevărat că, în anumite cazuri, o doză de superficialitate poate prinde chiar bine, însă cei născuți sub acest semn zodiacal sunt superficiali întocmai în acele privințe în care n-ar trebui să fie: casă și de familie.

Scorpion

Din păcate, nativii Scorpion sunt printre singurele zodii care nu pot ține un post în adevăratul sens al cuvântului, deoarece nu-și pot înfrâna poftele sexuale, însă nu acesta este păcatul lor capital, ci mai degrabă violența. Cei născuți sub acest semn zodiacal au tendința de a deveni agresivi, atât fizic, cât și verbal, fapt ce-i conduce, uneori chiar inconștient, către adevărate dezastre în familie și probleme cu legea.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt oameni buni, în general, însă nu trebuie să-i pui prea mult la încercare. Tac și fac. Nu te mint, dar nu-ți spun adevărul, cam așa ar putea fi caracterizați pe scurt. Iubesc libertatea și-i incită păcatul. Ar fi în stare să încalce o regulă doar pentru a se simți bine. Păcatul lor este faptul că sunt libertini, iar acest aspect îi poate determina de multe ori să înșele.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4