Cum păcătuiești în funcție de zodia ta

De Mădălina Manole pe

Capricorn

Nu te pune vreodată în calea furiei unui nativ Capricorn, căci nu vei scapa nevătămată. Cei născuți sub acest semn împart păcate grele, dar iau câte puțin din fiecare. Sunt ambițioși, încăpățânați și indiferenți la ceea ce nu-i privește în mod direct, prin urmare crează un cocktail păcătos…deloc gustos.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt rebeli, libertini și răzvrătiți și nu le plac regulile. Le plac schimbările, preferă să încerce mereu lucuri noi și să cunoască persoane noi, aspect care-i poate pune într-o lumină nefavorabilă la un moment dat. Viziunea nonconformistă pe care o au asupra vieții îi stimulează să păcătuiască, fiind foarte tentați de adulter.

Pești

Nativii Pești pot fi cea mai păcătoasă, dar și cea mai nepăcătoasă zodie din Horoscop. Dacă vorbim de un nativ Pește aflat pe flux, atunci acesta poate fi atât de credincios, încât și dacă ar greși, ar face-o din credința sigură că așa este mai aproape de Dumnezeu. Dacă, însă, vorbim de un nativ Pește pe reflux, atunci acestuia puțin i-ar păsa de credință, de păcat și de alte laitmotive spirituale, așa că nici nu l-ai interesa să citească acest articol. Pe scurt, un nativ Pește pe flux poate păcătui întocmai prin mândrie, orgoliu și stimă de sine crescută, iar un nativ Pește pe reflux prin indiferență, sarcasm și critică.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4