Cât de zgârcit este, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 03 noiembrie 2015, 17:15

Nu suporţi bărbaţii zgârciţi şi vrei să ai parte de un om generos, care să te acopere cu cadouri scumpe şi să te ducă în vacanţe exotice? Astrele ştiu cel mai bine de cine să te fereşti. Vezi cât de zgârcit este, în funcţie de zodie.

Top 3 cele mai zgârcite zodii de bărbați

Capricorn
Capricornii sunt poate cea mai zgârcită zodie, la concurenţă acerbă cu racii. Bărbatul capricorn este genul care se uită urât dacă vrei să mai comanzi şi desert, care caută mereu reducerile la supermarket şi care renunţă la un moft, doar pentru că ştie că a văzut undeva acelaşi produs, la un preţ mai mic.

Rac
Racii sunt romantici nevoie mare, dar pe cât de mult ar vrea să-ţi dea toate florile rare din lume, pe atât va cumpăra garoafe, sau trandafiri vechi, pentru că sunt mai ieftini. Racii sunt destul de zgârciţi şi nu vei câştiga puncte dacă te bosumfli că nu îţi cumpără destule lucruri.

Scorpion
Scorpionii sunt destul de zgârciţi din fire, aşa că nu o să ai sorţi de izbândă cu bătutul din gene şi rugăminţile fierbinţi.
Încearcă o abordare mai senzuală şi chiar şantajul emoţional dacă vrei neapărat să obţii un buget pentru o rochiţă, sau o geantă care ţi-a plăcut.

Cât de zgârcite sunt celelalte zodii

Berbec
Berbecii nu sunt faimoşi pentru cumpătarea lor şi pentru stilul calculat, deci nu ar trebui să-ţi faci griji că e zgârcit. Ba chiar dimpotrivă, bărbaţii berbeci au tendinţa să fie cheltuitori peste măsură şi asta înseamnă mofturi, dar şi facturi restante.

Taur
Taurii sunt foarte interesanţi în privinţa finanţelor proprii. În general ştiu să economisească şi nu prea aruncă cu banii aiurea. Pe de altă parte, atunci când sunt îndrăgostiţi, îşi cam pierd capul şi tind să cheltuie sume exorbitante pentru a cumpăra anumite flori, un anumit telefon, sau o rezervare la un anumit restaurant.

Gemeni
Gemenii sunt aventuroşi şi largi la pungă, dar asta nu înseamnă că trebuie să profiţi fără măsură. Dacă ţine la tine, bărbatul gemeni îţi va face toate poftele, dar cu măsură. Nu-i cere din prima să te ducă în republica Dominicană cu vaporul de croazieră şi pe urmă să te plimbe într-o maşină decapotabilă, în noile achiziţii Chanel. Mergi încet şi sigur şi nu se va zgârci cu tine.

Leu
Leii sunt destul de preţioşi şi pretenţioşi, dar cheltuielile majore se duc pe ..propria coamă. Bărbatul leu este generos când vine vorba de a impresiona o femeie, dar nu exagerează şi numără fiecare bănuţ, deoarece numai el merită tot ce-i mai bun, abia pe urmă femeia iubită.

Fecioară
Bărbaţii fecioară sunt cuminţi şi calculaţi, fără să fie zgârciţi. La ei, totul depinde de starea de spirit: dacă se simte extraordinar, va fi dispus să nu se uite la bani când vine vorba de un moft sau două, dar dacă este nefericit, depresiv, sau are o zi proastă, nu-l vei convinge nici măcar cu lenjeria aia sexy de la Victoria’s Secret.

Balanţă
Bărbaţii balanţă sunt destul de rezervaţi când vine vorba de bani. Nu sunt zgârciţi neapărat, cât foarte chivernisiţi. Chiar dacă ţie ţi se pare că e mofluz şi că ar trebui să profite de un moment bun pentru o investiţie, el va considera că trebuie să se mai gândească cel puţin trei zile înainte să facă o achiziţie mai mare.

Săgetător
Săgetătorii sunt cumpărători din impuls. Ei trăiesc clipa şi le place adrenalina, chiar şi când provine de la faptul că au rămas fără bani. Nu se tem de consecinţele unor cheltuieli peste măsură, dacă asta le aduce senzaţii tari, fie ele şi negative.

Vărsător
Vărsătorii sunt cheltuitori până aproape de nebunie. Nus e uită niciodată la câţi bani au la ei, ce cheltuieli îi aşteatpă într-o lună şi nu se încrucă la lăsat bacşiş. Pe de altă parte, deşi cheltuiesc aiurea toţi banii lor, iar apoi stau şi rabdă şi nu se împrumută, vărsătorii sunt foarte distractivi şi măcar trăiesc viaţa la maxim.

Peşti
Peştii sunt destul de echilibraţi în privinţa banilor, cu uşoare tendinţe de zgârcenie. Le place să facă economii, dar dacă apare un eveniment neprevăzut, sau au o idee de surpriză, nus e dau înapoi de la a sparge puşculiţa.

Sursa foto bărbat zgârcit: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro