Care sunt cele mai mincinoase zodii

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 16:59
Nu-i așa că ești curioasă să descoperi care sunt cele mai mincinoase zodii din horoscop? Ei bine, a venit momentul adevărului. Uite cine sunt marii mincinoși ai zodiacului!

Gemenii – zodia cu o mie de fețe

Sunt printre cei mai mincinoși nativi ai zodiacului, sunt prefăcuți, sunt schimbători, deci își merită cu vârf și îndesat porecla – zodia cu o mie de fețe. Și, ceea ce este și mai rău de-atât, este că uneori nu mint pentru a ascunde anumite lucruri, ci mai mult pentru distracția lor, pentru a vedea cum reacționează ceilalți. Puțini sunt oamenii care ajung să cunoască cu adevărat un nativ din Gemeni – atât de bine știu să se ascundă.

Fecioarele

Chiar dacă vor să păstreze aparențele și se descriu a fi oameni onești, nativii din fecioară mint uneori foarte mult. Adesea e vorba de lucruri mărunte, iar minciunile lor nu fac nimănui rău, însă o fac doar pentru a ieși mai mult în evidență…

Săgetătorii

Dacă ai crezut că săgetătorii sunt oameni sinceri, te-ai înșelat amarnic. Săgetătorii mint pentru a părea mai interesanți. O fac din obișnuință adesea, pentru că mulți au acest prost obicei încă din copilărie.

Capricornii

Ei bine, ei chiar “mint de îngheață apele”. Cumva, le place să mintă despre familia lor, despre viața lor, despre educație… Pur și simplu vor să pară alte persoane!

Peștii

Peștii sunt un caz special – ei nu mint decât atunci când pot obține beneficii din minciunile lor. Adică la job, în viața amoroasă etc. Din păcate, mai devreme sau mai târziu minciunile ies la suprafață și pot suferi mult din această cauză.

Care sunt cele mai cinstite zodii

La polul opus, taurii, racii și vărsătorii sunt cei mai cinstiți oameni din zodiac. Ei spun lucrurilor pe nume și se feresc mereu de minciuni. Nu au de ce să le spună, sunt ca niște cărți deschise, sinceritatea lor e debordantă.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!