A renunțat la un singur aliment și a scăpat de coșuri

De Consuela Stratulat, pe
Oricine se poate confrunta cu acnee și probleme de piele, iar dacă uneori cauzele sunt hormonale, alteori sunt provocate de alimentele pe care le consumi. Vezi care a fost produsul la care a renunțat o femeie, pentru a avea o piele strălucitoare.

Annie Tomlin s-a confruntat ani de zile cu acneea și a încercat zeci de tratamente fără rezultate. Și-a dat seama, într-un final, că produsele lactate erau cele care îi provocau coșuri, potrivit xojane.com. După ce a fost cucerită de un tip de brânză și a consumat-o în cantități mari, a observat că acneea ei s-a agravat și s-a hotărât, astfel să renunțe definitiv la lactate. În primele luni nu a observat o îmbunătățire spectaculoasă a aspectului pielii. Coșurile nu mai erau inflamate, dar nu dispăruseră. Dezamăgită, Annie a povestit că a consumat din nou brânza ei preferată într-o seară, iar a doua zi s-a trezit cu o erupție de coșuri. A fost momentul în care a decis să renunțe la lactate pentru totdeauna, iar după câteva săptămâni, roșeața și inflamația s-au redus. Deși dermatologul i-a spus că nu sunt dovezi care să susțină legătura dintre acnee și produse lactate, Annie Tomlin a crezut că este mai sigur să aibă o alimentație fără aceste ingrediente, iar pielea ei și-a schimbat aspectul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!