Care sunt cele 3 zodii care își găsesc jumătatea în 2016

2016 se anunță a fi un an plin de oportunități de toate felurile – financiare, de carieră, de dragoste. Însă din toate cele 12 zodii, doar 3 își vor cunoaște adevărata dragoste anul acesta. Iată cine sunt norocoșii care își găsesc jumătatea în acest an!

Gemenii își vor găsi jumătatea în primăvara sau vara lui 2016

Cu toate că Mercur, planeta care guvernează zodia gemenilor, va fi anul acesta de patru ori în mișcare retrogradă (spre diferență de anii trecuți cand a fost doar de trei ori), nativii gemeni au mari șanse să își cunoască marea dragoste în 2016.

Cea mai potrivită perioadă pentru a începe o relație va fi între 8 martie și 16 septembrie, perioadă marcată de două eclipse, așadar perfectă pentru romantism! Cu toate acestea, gemenii trebuie să țină mereu cont de faptul că, pentru a cuceri pe cineva, trebuie să mai renunțe la glumele lor… de multe ori neinspirate.

Gemenii care sunt deja implicați în relații au toate șansele ca în 2016 să-și oficializeze relația!

Citește și – Top 6 zodii în care să nu ai niciodată încredere

Racii vor lua decizii care le vor schimba viața

Pe lângă faptul că și racii se numără printre cei norocoși, care își vor găsi jumătatea în 2016, ei vor lua o serie de decizii anul acesta, care le-ar putea schimba viața – fie că se vor căsători, fie că vor face copii, racii vor fi în al nouălea cer din punct de vedere sentimental!

Cu toate acestea, ca întotdeauna, există și excepții de la regulă. Câțiva raci, puțini într-adevăr, dar pe care nu îi putem neglija, s-ar putea situa la polul opus. Mai exact, ei s-ar putea despărți de actualul partener sau ar putea trece prin divorțuri. Oricum, și ei vor avea oportunitatea de a se implica în mici aventuri amoroase, spre finalul lui 2016.

Citește și – Ce le face pe zodii fericite

Săgetătorii vor visa cu ochii deschiși

Săgetătorii sunt niște visători și chiar și atunci când își vor cunoaște jumătatea le va lua ceva timp până când vor realiza că trăiesc o poveste de dragoste similară celor din povești.

Ei vor fi cei care vor profita de eclipsele de anul acesta pentru a trăi niște clipe de neuitat și, de ce nu, pentru a experimenta mult și pe plan sexual.

După o perioadă plină de nefericire, din punct de vedere amoros, în sfârșit săgetătorii se vor bucura de viață așa cum trebuie să o facă oricine! Practic, li se va părea că sunt într-un vis frumos, atât de bine se vor simți alături de noua lor cucerire!

Citește și – 5 zodii care ar muta munții pentru tine

Foto: 123rf

 

 

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: