Ce le face pe zodii fericite

Fericirea și absurdul sunt doi copii ai aceluiași părinte, spunea existențialistul Albert Camus, însă semnele zodiacale nu sunt atât de sceptice și știu ce le aduce acea bucurie care le face să se simtă mai ușoare și le luminează chipul.

Iată cum putem face fericit fiecare semn zodiacal în parte!

Berbec

Berbecii sunt cei mai fericiți atunci când asculți ceea ce ei au de spus. De asemenea, au și pretenția să faci ceea cei ei spun, altfel, toată fericirea se duce pe apa Sâmbetei.

Taur

Taurul este atât de concentrat să facă bani, încât rareori are un moment de respiro. Așa că, o zi în care să nu facă absolut nimic, ci doar să mănânce și să se uite la televizor, este o zi fericită pentru reprezentantul acestui semn zodiacal.

Gemeni

Nici Gemenii nu sunt mai prejos de Berbeci când vine vorba de a fi ascultați. Le place să vorbească ore în șir, fără să fie întrerupți, iar persoana care îi ascultă cu atenție le poate ziua mai frumoasă.

Rac

Racii suferă de sindromul excluderii, așa că dacă ei au fost primii la care te-ai gândit să-i suni de sărbători, atunci chiar se vor simți cei mai fericiți din lume.

Leu

Cum sunt puternici și dornici să conducă și să-și impună punctul de vedere, Leii ating apogeul satisfacției atunci când pot să demonstreze unei persoane care s-a înșelat într-o anumită privință, că el a fost cel care a avut dreptate.

Fecioara

Dacă ai nevoie de serviciile fecioarei, ea nu ezită să te ajute, iar asta o face să se simtă nu doar folositoare, dar și competentă. Acesta este singurul lucru care poate face fericită o Fecioară.

Balanța

Valorile vieții au o mare importanță pentru Balanțe care sunt cele mai fericite dacă pot petrece timp de calitate alături de oamenii dragi, în special înconjurată de cei din familia sa.

Scorpion

Pentru că se face foarte greu înțeles, Scorpionul este cel mai fericit atunci când găsește pe cineva care îi poate citi gândurile, sufletul și care poate vedea cum este el cu adevărat.

Săgetător

Spirit aventuros, Săgetătorul nu suportă să trăiască într-un mediu care îl încorsetează. Nu este făcut pentru reguli și este cel mai fericit când face călătorii și nu este sufocat de persoane sau probleme.

Capricorn

Muncitor și consecvent, Capricornul atinge apogeul fericirii când servicilie sale sunt, în sfârșit, nu doar plătite, ci și recunoscute public. Își dorește recompense pentru că știe că își face treaba atât de bine.

Vărsător

Autoironia este o însușire de bază a Vărsătorului, și, deși pare că se simte bine atunci când face singur glume pe seama defectelor lui, în profunzime, suferă pentru acele handicapuri. El se simte cel mai bine atunci când poate fi în largul său, fără să fe ridiculizat.

Pești

Când  reprezentantul acestui semn zodiacal vede că îi zâmbești și știe că acel zâmbet este o răsplată pentru un serviciu pe care ți l-a făcut, atunci ziua lui este una fericită.

Foto: 123rf.com

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: