Antonia îl prezintă pe fiul ei Akim pe coperta revistei Unica iunie 2017

Antonia, poate cea mai frumoasă mămică din showbiz, apare alături de bebelușul Akim pe coperta Unica, iar în interior puteți admira superbele fotografii cu Antonia, Alex Velea și cei doi copilași ai lor. Revista Unica iunie 2017 este la chioșcuri din data de 24 mai 2017.

Prima ședință foto în patru a familiei Antonia-Alex Velea alături de cei doi băieței ai lor, Dominic (2 ani) și Akim (5 luni), chiar dacă destul de complicată din punct de vedere logistic, a fost un prilej de bucurie pentru toată lumea. Vei descoperi însă în revista Unica ce  “ingredient” a lipsit pentru ca această ședință foto să fi fost perfectă.

Îți recomandăm două interviuri cu doi… regizori: cel cu Chris Simion, din care vei afla cum lucrează la edificarea unui nou teatru bucureștean, și cel cu Radu Mihăileanu, care vine la Festivalul Internațional de Film Transilvania pentru a-și prezenta cel mai recent film, „Povestea iubirii”.

Vara care bate la ușă înseamnă o mulțime de pregătiri, la care Unica e gata să-ți dea o mână de ajutor: în paginile revistei vei găsi o amplă selecție de costume de baie și de ținute vaporoase, de vară, sfaturi pentru îngrijirea frumuseții pe vreme caldă și un potpuriu de evenimente culturale și muzicale din întreaga țară, la care îți recomandăm să-ți iei bilet.

Dacă ești mai degrabă pasionată de relaxarea în confortul căminului tău, ți-am pregătit un amplu articol despre trendurile anului în materie de decorațiuni interioare, o lectură utilă dacă-ți dorești o locuință amenajată cu bun-gust.

Numărul mare de competiții sportive de alergat deschise amatorilor ne-a dat ideea de a sta de vorbă cu câteva persoane care aleargă de plăcere și ale căror povești te invităm să le citești. Suntem siguri că te vor inspira să ieși și tu la alergat, dacă nu o făceai deja până acum.

Ți-am pregătit și un cadou pentru zilele în care vrei să stai la plajă – poți cumpăra revista și împreună cu o cremă cu protecție solară Gerovital Sun, la prețul de 12,90 lei (revistă + cremă).

Unica iunie 2017 apare la chioșcurile de presă miercuri, 24 mai 2017.

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: