Andreea Bănica – de 20 de ani cu același bărbat

De Adina Radu pe 30 martie 2017
Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită, are doi copii frumoși, un soț iubitor și o carieră de invidiat.

Artista de 38 de ani a ținut să împărtășească fanilor cum și-a cunoscut soțul acum 20 de ani și cum arăta când avea 16-17 ani. Cântăreața a postat pe blogul ei povestea ei de dragoste care a început în liceu.

„M-am gândit să vă povestesc vouă, celor ce nu știați, cum m-am cunoscut cu Lucian și am ajuns astăzi să avem o relație frumoasă și 2 copii minunați! Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a,  pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian”.

Poți citi mai departe povestea Andreei aici 

Postarea Andreei de pe pagina ei de Facebook a atras mii de comentarii și sute de share-uri.

Sursa foto Libertatea.ro și Viva.ro

Citește și Andreea Bănică, nemachiată. Așa arată vedeta în realitate

Citește și Andreea Bănică dă din casă. A vorbit despre certurile cu soțul său

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară