Trei ingrediente naturale pentru starea ta de bine

De Unica.ro pe

Întoarcerea la natură e cea mai bună tendință care ni se putea întâmpla. Ingredientele naturale, fie că le consumi, fie că le aplici pe piele, îți dau vitalitate și strălucirea aceea sănătoasă care ți se citește inclusiv în privire.

Arderi naturale

Dincolo de mișcare și o dietă echilibrată, o piele fermă se obține și întreține și cu mici ajutoare sub formă de creme. Intheline, de exemplu, este o cremă realizată exclusiv din ingrediente naturale. Conține extract de lemn dulce, Rhadiola și citrice. Primele două au rolul de a arde grăsimile subcutanate. Practic, prin intermediul cremei, aceste ingrediente ajung în profunzimea pielii și acolo își fac treaba, aceea de a arde depozitele de grăsime pe care le întâlnesc. Extractul din citrice, pe de altă parte, este antioxidantul care-ți pune sângele în mișcare, ceea ce-ți face pielea mai fermă și mai netedă.

SPF natural

Ca să ții la distanță razele ultraviolete și efectele lor nocive, include în alimentația ta zilnică fructe și legume bogate în vitamina C și E. Acestea vor crea o barieră naturală împotriva razelor UVB, ceea ce te va feri de arsuri. O salată în care să incluzi citrice, roșii, ardei, broccoli sau conopidă îți asigură doza necesară de protecție naturală. Completează totul cu o cremă cu factor de protecție și armura ta va fi completă, și din interior, și la exterior.

Exfoliere naturală

Vara, mai mult ca niciodată, e important să ne exfoliem pielea regulat. Încearcă un exfoliant natural pe care să-l scoți direct din frigider. Stoarce sucul de la câteva roșii – simplu, fără apă – , toarnă-l în forma pentru cuburi de gheață și bagă-l la congelator. Folosește apoi cuburile de suc înghețat pentru scrub facial, unul delicat, o dată la două zile. Lasă sucul de roșii să se usuce pe față și apoi clătește. Dincolo de efectul răcoritor al acestui tip de exfoliere, mai ai un beneficiu: roșiile conțin licopen, un antioxidant care previne îmbătrânirea pielii și o scapă de efectele nocive ale razelor de soare.

Hai alături de noi într-o discuție despre ce înseamnă să fii femeie în 2018. Împreună cu Ana Morodan și Ana Baniciu, chestionăm percepții și construim obiceiuri sănătoase.

Edith Gonzalez, fotografii de colecție. Roluri memorabile din telenovele

Edith Gonzalez, fotografii de colecție. Roluri memorabile din telenovele