(P) Trăiește visul american, într-un circuit de 11 zile pe Coasta de Est!

De Unica.ro, pe
Plănuiești o vacanță dinamică și diversă care să cuprindă explorarea unor metropole futuriste, combinată cu drumeții în natură și momente relaxante pe plaje exotice? Statele Unite ale Americii reprezintă opțiunea ideală pentru o astfel de călătorie memorabilă, așa că nu rata circuitul pe Coasta de Est și la Cascada Niagara propus de Europa Travel!

Profită de reducerea de până la 20% și rezervă acum circuitul de 11 zile în SUA, la tariful de 1999 euro/persoană, valabil pentru plecarea din 20 octombrie, în limita locurilor disponibile!

New York – „I love You”

Tărâmul libertății, America este visul oricărui pasionat de călătorii, iar New York este cu siguranță în capul listei cu locuri de văzut măcar o dată în viață. Cel mai mare centru urban al lumii, metropola cu zgârie nori semeți, turnuri din sticlă și bulevarde largi înțesate de reclame luminoase adună, nici mai mult nici mai puțin, de 30 milioane de turiști pe an. Gigantul Americii este ticsit de obiective culturale, spre deliciul publicului, însă ceea ce îl face cu adevărat unic este atmosfera sa libertină, vibrantă, acidulată.

Când spui New York te gândești la Wall Street – cu cea mai mare bursă de valori din lume,  la Statuia Libertății, agitatul Times Square, Podul Brooklyn sau Central Park, însă mai sunt o mulțime de alte edificii reprezentative pentru acest colț de lume. Opțional, poți descoperi New York-ul la ceas de seară, cu obiectivele sale scăldate în luminițe. Poți traversa cu feribotul la Staten Island, să te retragi în unul din numeroasele cluburi din cartierul Greenwich Village ori să guști din spiritul rebel și boem al pitorescului cartier Soho.

Minune a lumii: Cascada Niagara

Cea mai vizitată cascadă din lume, potrivit Guinness World Records, Niagara este una dintre minunile naturale care te vor impresiona pe viață. Cascada se află la granița dintre Statele Unite și Canada, având cea mai impresionantă cădere de apă: 5,5 mil. de litri pe secundă, motiv pentru care aici se formează o ceață densă ce dă naștere unui număr fabulos de curcubeie. American Falls și Bridal Veil Falls reprezintă cele două părți americane ale Cascadei Niagara, iar anual peste 12 mil. de turiști sunt atrași de spectacolul uluitor al acestui monument natural.

Cultură și politică în Washington DC

Locul unde s-a scris istoria Americii și o superputere a lumii, Washington DC este destinația pe care nu ai cum să o ratezi într-un astfel de circuit. Casa Albă, simbolul capitalei, al puterii americane și locul unde s-au perindat cei mai mulți șefi de stat, este o bijuterie arhitectonică în stil georgian ce ocupă o suprafață de 5110 mp. Capitoliul este sediul guvernului pentru Congresul Statelor Unite ale Americii, fiind unul dintre cele mai elaborate proiecte americane. Mai poți vizita aici, National Mall, parcul cu cele mai multe monumente-memoriale din SUA, inclusiv Memorialul Lincoln, cel mai iubit președinte american.

Prima dintre așezările permanente ale statelor Carolina, Charleston se află în topul celor mai romantice destinații din SUA, aleas de cupluri pentru luna de miere datorită atmosferei colonistă, tipică secolului al XVIII lea, dar și pentru priveliștile încântătoare spre Oceanul Atlantic. Întruchiparea unui oraș idilic cu numeroase conace vechi, parcuri luxuriante și bulevarde largi de-a lungul oceanului, Savannah din statul Georgia, te va încânta de la prima vedere.

Lux și exotism în vacanță

Cosmopolită și plină de exotism, capitala statului Florida, Miami atrage din cele mai vechi timpuri bogații lumii și celebritățile care ajung aici pentru a se relaxa pe dunele de nisip de la South Beach, dar mai ales pentru party-urile memorabile din cluburile de lux aflate în zona Ocean Drive.

O plimbare pe faleza South Pointe dominată pe o parte de clădiri ulta moderne și turnuri din sticlă și pe o alta de palmieri și ape turcoaz, trebuie să se afle neapărat pe lista de activități. Din luxosul port Miami te poți îmbarca într-o croazieră de neuitat spre Insula Grand Bahama, pentru a testa puțin din spiritul tradițional al Bahamasului, incluzând relaxare pe nisipuri fine, roz și înot alături de purceluși, în ape clare precum lacrima.

Circuit SUA

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Circuit SUA: Coasta de Est si Cascada Niagara – tarife de la 1999 euro/persoana, 11 zile (2 nopti in New York, 2 nopti in Niagara, 2 nopti in Wahington DC, 1 noapte in Charleston, 1 noapte in Savanah, 2 nopti in Miami) cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*, transport avion, transferuri conform programului, asistenta turistica. *Reducere 20% din tariful standard de: 2499 euro, valabil pentru plecarea din 20.10! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!