(P) Suzeta, prima prietenă a bebelușului tău – află cum te răsfață Little Prints cu variante de suzete BIBS

De pe

Bebelușul descoperă la sânul mamei dragostea ei toată, siguranța și căldura. Devine aproape nedespărțit de aceasta, mai ales în primele luni de viață. Acomodarea, primele nopți nedormite vin la pachet cu mult stres. Așa că poate una din cele mai bune invenții pentru bebeluși, de la scutece încoace, sunt suzetele. Intens disputate, despre cât este de sănătos și bine să oferiți bebelușilor suzete, aceste produse au tot fost îmbunătățite, astfel încât la ora actuală vorbim despre calitate superioară a acestora.

O gama diversă de suzete Bibs, disponibilă la Little Prints

Despre suzete Bibs se poate spune că sunt recunoscute la nivel internațional. Știm despre acestea că sunt calitate certificată, create după principii daneze. Sunt celebrele produse special create ca formă și nu numai, fără ftalați sau bisfenol A. Aduse la rang de perfecțiune, acestea imită foarte bine sânul mamei, ceea ce face ca orice bebeluș să le accepte imediat.

Dacă sunteți din categoria părinților care se gândesc ce poate fi atât de greu în alegerea unei suzete sau din categoria celelaltei extreme, care cred că totul trebuie pus atent sub lupă, fiți fără grijă. Suzetele Bibs aduse publicului român de eshop-ul Little Prints sunt cele care nu vor dezamăgi. Sunt sigure, comode, create din silicon sau latex, moi și flexibile, adică cu o textură naturală, plăcută. Vor fi acceptate imediat și vor liniști bebelușii, așa cum este de așteptat.

Moda suzetelor

Create pentru a oferi o stare de bine bebelușilor, confort, dublat de liniștea părinților știind că fac o alegere bună, suzetele Bibs de la Little Prints vin într-o varietate de culori și designuri. Vor fi alese, mai întâi de toate, în funcție de categoria de vârstă, ceea ce este firesc. 3 colecții distincte, toate cu aceeași bază a calității, vor face deliciul părinților. Căci a devenit o modă ca fiecare accesoriu să fie bine integrat în ținutele bebelușului.

Culori plăcute, pastelate, din 3 colecții vor face deliciul celor mari, dar și celor mici. Știați că există implicit o gamă Couture a acestor suzete? Nu este de mirare, întrucât vorbim de detalii atent studiate ce au dus la crearea unor accesorii de acest gen: nu irită pielea, gurița, permit respirația corectă cu ele în gură și nici nu pun presiune pe maxilar, dinți sau gingii.

Little Prints setează moda bebelușilor

Little Prints, eshop dedicat articolelor pentru bebeluși și copii, a adus ca premieră în România produse premium cum sunt cele de marcă Bibs sau Mushie. Veți găsi aici un univers al articolelor premium. În mod special startul pe care îl dați bebelușilor în viață este dictat de grija pe care o purtați micului pui de om. În lumea în care aveți mereu opțiuni, de ce se nu alegeți cele de top?

Little Prints aduce pentru public produse necesare încă din primele zile de viață, de la suzete la baby nest, păturici sau bavetele, printre altele. Descoperiți calitatea în care merită să investiți!

Little Prints este aici:

 +4 0725 766 847

hello@littleprints.ro