(P) Spune „DA!” tortului perfect pentru nunta ta

De Unica.ro, pe

Există în viața ta un moment în care spui cel mai hotărât și sincer „DA!”. Un moment cu adevărat unic și memorabil de care îți vei aminti mereu cu o emoție inegalabilă și o dorință nesfârșită de a-i spune din nou și  din nou “DA!’’, omului căruia i-ai dăruit iubirea, visele și întreaga ta ființă.

Pentru toate acestea, dragostea voastră merită să fie sărbătorită într-o zi cu totul specială sufletului vostru, o zi care să trezească pentru tot restul vieții pasiunea unei iubiri împlinite. O zi care să îți amintească în cele mai grele momente de ce l-ai ales pe EL. Pentru liniștea, echilibrul și zâmbetul așternute în viața ta.

Nunta… unul dintre evenimentele din viață în care îți dai seama că nu există fericire mai mare decât aceea de a iubi și de a fi iubit. Cu siguranță, lista de pregătire a întregului eveniment pare că nu se sfârșește și îți dorești să poți acorda atenția cuvenită până și celui mai mic detaliu.

Tortul este piesa centrală fără de care acest eveniment nu ar putea fi complet, iar apariția acestuia trebuie să fie una de neuitat. Nu este vorba doar despre o simplă compoziție și un design potrivit, ci despre o creație care să reflecte povestea ta de iubire, iar cei de la Armand Maison du Dessert sunt pregătiți să îți fie alături pentru a da viață poveștii tale.

tort de nunta

Pentru a scoate în evidență eleganța și rafinamentul unui astfel de eveniment, experții Armand Maison du Dessert au grijă ca întregul proces de pregătire al tortului de nuntă să fie precum realizarea rochiei de mireasă: cu atenție, delicatețe și pasiune, pornind de la alegerea unei compoziții fine de mousse și până la decorarea acestuia.

tort pentru nunta

Și pentru că îți dorești ca nunta să fie una aparte, decorarea tortului cu dantelă fină comestibilă, flori naturale sau din pastă de zahăr, va fi „the final touch” al unui eveniment de o eleganță de necontestat.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!