(P) S-a lansat PayPoint – aplicația din care plătești facturile simplu și în siguranță!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 ianuarie 2021, 14:25

Traversăm cu toții o perioadă incertă, o perioadă marcată de teamă și nevoia de a fi în siguranță. Acum, în contextul pandemiei, încercăm cu toții să desfășurăm mare parte din activitățile obișnuite în mediul online – cumpărături online, munca de acasă, chiar și întâlniri online cu prietenii sau familia. 

Începutul lunii aduce cu sine și grija facturilor, iar plata acestora înseamnă pentru mulți dintre noi mers la ghișee și stat la coadă alături de alți oameni în spații restrânse. Este așadar o veste foarte bună faptul că de acum putem realiza multe dintre aceste plăți direct de acasă, de pe telefonul mobil.

PayPoint este o aplicație pentru smartphone care te ajută să-ți gestionezi ușor și în siguranță plata facturilor la utilități, plata ratelor, încărcarea cartelei telefonice și multe altele, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție. Această aplicație lansată recent poate ține evidența a ceea ce ai de plătit și îți aduce aminte la timp ce facturi ai scadente astfel încât tu să scapi de aceasta grijă. 

Cum funcționează aplicația PayPoint

PayPoint este o aplicație foarte ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să o descarci direct pe telefonul mobil din Play Store pentru Android sau Apple Store pentru iOS. Te conectezi cu ușurință în aplicație folosind conturile de Facebook, Google sau Apple deja existente. Poti vedea mai multe detalii pe site-ul PayPoint.

După ce descarci aplicația PayPoint și îți faci cont, ai de ales dintr-o listă de furnizori pe cei unde ai de plătit facturile. Pentru fiecare dintre acești furnizori, trebuie să scanezi o factură sau să adaugi manual câteva date. Odată introduse datele în aplicație, poți seta data scadentă a facturilor, pentru a primi notificări de plată când termenul limită să apropie. Astfel, economisești mult timp și îți plătești facturile în siguranță. 

Ai aici inclusiv evidența plăților. Nu va mai trebui să intri pe website-urile fiecărui furnizor în parte pentru a verifica tranzacțiile făcute sau să cauți în inbox toate e-mailurile primite, ai totul într-un singur loc.

De ce sa folosești aplicația PayPoint 

În primul rând, aplicația PayPoint te ajută să economisești mult timp pe care apoi îl poți investi în ceea ce contează cu adevărat. 

Timpul pierdut în oraș mergând de la un ghișeu la altul sau cel risipit pe diferitele site-uri pentru a plăti online este unul pe care l-ai putea petrece într-un mod mult mai plăcut și relaxant. Acum poți alege să-ți plătești aceste facturi dintr-un singur loc, direct de pe telefon cu doar câteva clickuri. 

În al doilea rând, aplicația este 100% gratuită. Nu te costă nimic să o utilizezi, nu trebuie să plătești un abonament sau vreun comision. 

Mai mult decât atât, cu PayPoint vei sta liniștită știind că atunci când e momentul pentru plata acestor facturi, aplicația te va notifica. Nu vei mai avea grija de a nu depăși termenul scadent. 

PayPoint te ajută să plătești facturile la utilități sau ratele, să faci diverse plăți online sau să îți reîncarci cartela telefonului din confortul casei tale într-o manieră sigură și rapidă. Eviți astfel mediile aglomerate, cu oameni strânși la cozi în spații închise, protejându-te pe tine și pe cei dragi.