(P) Relaxare și distracție într-un sejur în Kusadasi, cu numai 157 euro!

De Unica.ro pe
Stațiunile turcești sunt la mare căutare printre călătorii români care găsesc aici tot ce își doresc în materie de turism, de la plaje spectaculoase și ape cristaline, atracții istorice și culturale, gastronomie de excepție și ospitalitatea renumită a localnicilor.

Europa Travel îți propune o destinație fermecătoare pentru un sejur în Kusadasi, destinația ideală pentru toate categoriile de vârstă, oferind o sumedenie de atracții și idei de activități. Rezervă acum un sejur de 6 nopți cu autocarul, la tarife accesibile de la 157 euro/persoană!

Atracții splendide în Kusadasi

Supranumită și Insula Păsării, Kusadasi este una dintre cele mai populare stațiuni turcești, datorită numeroaselor oportunități de distracții. Plaje întinse cu nisip fin, apele azurii ale Mării Egee, sumedenia de cafenele, baruri, cluburi de noapte, acestea sunt doar o parte a ofertei stațiunii.

Chiar de lângă portul stațiunii Kusadasi, pornește o promenadă lungă ce te conduce spre simbolul orașului – Pigeon Island. Aici vei găsi ruinele unei cetăți bizantine din secolul XIII, despre care se spune că la un moment dat a fost inclusiv ascunzătoare pentru pirați. Relaxează-te la cafeneaua idilică găzduită pe insulă și pornește la o plimbare la apus de soare, pentru a admira cum se colorează totul în cele mai frumoase nuanțe de roșu și portocaliu.

Printre plajele preferate ale turiștilor se regăsește Ladies Beach, situată la doi kilometri de oraș, o splendoare de nisip auriu, cu facilități pentru toate gusturile. De astfel de priveliști pitorești asupra coastei vei avea parte și vizitând Peninsula Dilek, aflată la 26 km distanță de stațiune, unde vei găsi un Parc Național grandios, cu numeroase plaje și zone pentru înot. O atracție populară a rezervației este Peștera lui Zeus, care îți oferă ocazia să faci drumeții excelente pe traseele forestiere ale parcului. Cei care iubesc natura și vor să scape pentru puțin timp din oraș se vor simți aici ca într-un colț de rai.

Excursii opționale de neratat

Un sejur în Kusadasi vine cu numeroase posibilități de explorare și vei simți că o săptămână nu este suficientă pentru a le descoperi pe toate. Europa Travel îți propune câteva excursii opționale, cu adevărat memorabile. În topul acestora se regăsește vizita la Efes, unde vei putea admira câteva vestigii importante precum Biblioteca Celsus, marele amfiteatru, agora sau casele terasate. Tot în zonă vei ajunge și la prima biserică închinată Fecioarei Maria, unde vei poposi timp de 45 de minute pentru a te putea bucura de oaza de liniște care te înconjoară.

Printre cele mai importante obiective turistice ale Turciei se regăsesc Terasele Pamukkale, ce reprezintă un fenomen unic în lume și îți oferă imagini desprinse dintr-un film fantastic. Frumusețea alba care te înconjoară a fost supranumită Castelul de bumbac, iar bazinele cu apă termală sunt cunoscute pentru proprietățile lor terapeutice. De altfel, în anul 1998, izvoarele de la Pamukkale au fost înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO.

La fel de relaxantă poate fi și croaziera pe Marea Egee, care te va purta spre coasta Golfului Izmir, admirând pe traseu apa în nuanțe mirifice de albastru.

de Geanina Ichim

Sursa foto: flickr.com

Oferta Speciala Sejur Kusadasi

Hotel Uslan 3* – Kusadasi – tarife de la 157 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu demipensiune, transport autocar, asistenta turistica. *Reducere 50 euro/persoana valabil pentru plecarea din 31 mai! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.