(P) Răsfățul bebelușului începe cu produsele alese – Little Prints dă tonul cu suzetele Bibs

De Unica.ro, pe

Când bebelușul apare în viața voastră vine cu o împlinire de nedescris. Ca părinți vă faceți promisiunea absolută de a îngriji micul pui de om ca pe cel mai de preț dar din lume. Iar de aici și până la alegeri minuțioase privind produsele folosite nu mai este decât un pas. Răsfățul celui mic începe încă de la etapa alegerilor făcute. 

Descoperiți Little Prints, lumea magică a produselor premium 

Little Prints a apărut ca nevoie pentru toți părinții grijulii care doresc să aleagă pentru cel mic tot ce este sofisticat. Pentru că sunt sătui de lucruri produse pe bandă rulantă, de design banal, de culori clasice și de produse care nu îndeplinesc îndeajuns de bine nevoile pe care le au cei mici. Mereu există un compromis făcut, cu privire la starea de bine sau aspectual vorbind. 

Dar iată că la Little Prints adună branduri selectate dintre cele răsunătoare pe piața de profil. Vorbim atât despre un brand propriu, cât și despre celebrul Bibs, Mushie, Finn+Emma. E-shopul în cauză a fost primul care a adus în România aceste branduri. 

De aici veți putea alege baby nest-uri (aici variante de vizionat: https://www.littleprints.ro/collections/baby-nest), suzete, tacâmuri sau accesorii, de la bonete la clame sau clips pentru suzete. Practic poposiți aici încă de la primele cumpărături pe care le veți face, pregătind terenul sau cuibul, pentru venirea celui mic. Există un fenomen studiat în acest sens – nesting este perioada premergătoare nașterii și vă face să studiați atent fiecare produs ales. Veți alege cu grijă materialele, fiecare hăinuță, gândind că acestea trebuie nu doar să îl îmbrace pe cel mic, ci chiar să îi mângâie pielea. 

Cu aceeași grijă maternă și paternă veți continua să faceți cumpărăturile necesare celui mic. Suzeta, în perioada în care doar cu atât se liniștește, este o adevărată aventură. Cele de la BIBS, disponibile la Little Prints, sunt special create încât să ofere starea de calm și de bine. Sunt acceptate ușor, iar bebelușii nu vă pot spune de ce. Secretul constă în forma lor anatomică, ce imită sânul mamei. În plus, nu ating pielea din jurul gurii, nu acoperă cavitatea bucală încât să afecteze respirația sau dezvoltarea normală a gurii și dentiției. Din latex sau silicon, acestea sunt moi și plăcute la utilizare. 

Când nu știți ce să oferiți unui nou-născut oferiți calitatea unor produse premium 

Desigur că atunci când veți cunoaște pentru prima dată un bebeluș veți dori să oferiți ceva în dar. Pare greu de ales, mai ales dacă nu sunteți părinți la rândul vostru, înțelegând cum stă situația. Dar de calitatea premium a unor produse se bucură atât mama, cât și cel mic. Alegeți produse precum sunt selecțiile de la Little Prints: bavete, photo carduri, jucării pentru dentiție, baby nest sau păturici moi și fine. 

Cu fiecare alegere făcută confortul bebelușului va fi unul așa cum este de așteptat, la cote înalte. Ne dorim tot ce este mai bun pentru cei mici, căci ei ne sunt viitorul. Deci să începem cu baza, cu primele lor nevoi, cu produsele utilizate pentru ei încă din primele luni din viață. 

Contact: 

0725 766 847 

info@littleprints.ro 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!