(P) Pudra pentru păr rar, produsul care maschează instant căderea părului.

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 10:14

Părul este precum o carte de vizită. Felul în care arată părul și modul în care avem sau nu grijă de cum îl aranjăm poate spune multe despre noi, despre personalitatea noastră și stilul de viață.

În perioadele stresante din viață noastră, atunci când dieta este una neadecvată, iar noi ne expunem unor factori externi nocivi, precum poluarea sau stresul, părul nostru are de suferit. Înaintarea în vârstă este un alt factor care influențează modul în care arată și se comportă părul fiecăruia dintre noi.

Prevenția este de departe cea mai bună armă, însă atunci când lucrurile scapă de sub control trebuie să iei măsuri. Imperfecțiunile care apar la nivelul podoabei capilare pot fi mascate ușor și fără implicații cu ajutorul unei pudre pentru păr rar, un produs cosmetic cu efect dovedit și garantat.

Pudra pentru păr Toppik este alcătuita din nanofibre de cheratină naturală şi nu conţine chimicale nocive sau aditivi de nici un fel. Nanofibrele Toppik se aplică uşor şi rapid, scuturând flaconul deasupra zonelor cu probleme sau folosind aplicatorul de tip spray. În câteva secunde, mii de nanofibre de culoarea părului se vor amesteca și atașa de părul tău, rezultatul obţinut fiind echivalentul unui „implant” de păr,  însă la un preţ mult mai mic.

(P) Pudra pentru păr rar, produsul care maschează instant căderea părului.

Fiind încărcate cu electricitate statică, nanofibrele vor sta perfect fixate, iar efectul va rezista câteva zile, până la o nouă aplicare. Toppik este un brand care are peste 40 de ani de experiență, 3 milioane de clienți mulțumiți în întreaga lume, și mai mult de 10.000 de clienți în țara noastră, în doar 5 ani de când produsul este distribuit aici.

Maschează toate tipurile de imperfecțiuni

Pudra pentru păr rar este un produs cosmetic ușor de utilizat care este recomandat atât femeilor cât și bărbaților. Clienții care îl folosesc deja îl compară cu un make-up pentru păr, principiul de aplicare fiind asemănător.

(P) Pudra pentru păr rar, produsul care maschează instant căderea părului.

În cazul bărbaților, sunt câteva situații în care pudra pentru păr rar este soluția rapidă de a masca imperfecțiunile care altfel i-ar face să nu se simtă bine în pielea lor. Pudra pentru păr poate fi folosită pentru a masca începutul de calviție sau pentru retușuri minore. Bărbații mai pot folosi această pudră și pentru a-și aranja barba și a masca golurile, sau în cazul în care aleg tunsori creative și vor să obțină un efect gradient sau anumite contururi.

(P) Pudra pentru păr rar, produsul care maschează instant căderea părului.

Femeile optează pentru pudra de păr în multe situații, cu atât mai mult cu cât nu există o limită de vârstă până la care acest produs să fie recomandat. De la finisarea micilor imperfecțiuni, pentru zonele cu păr mai rar sau subțire, la mascarea alopeciei areate sau difuze, fie ea și într-un stadiu mai avansat, pudra pentru păr rar este soluția ideală.

(P) Pudra pentru păr rar, produsul care maschează instant căderea părului.

Nu interferează cu alte produse sau tratamente pentru păr

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pudrei pentru păr rar Toppik este acela că nu are efecte adverse și poate fi utilizată fără contraindicații. Dermatologii recomandă această pudră pentru păr rărit tocmai pentru că poate fi folosită în siguranță cu orice alt tratament pentru regenerarea podoabei capilare, nanofibrele Toppik fiind complet compatibile cu minoxidilul, substanța activă din majoritatea tratamentelor împotriva căderii părului. Este un produs pe care îl vei îndrăgi de la prima aplicare!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!