(P) Plătește 1, Merg 2! Vacanță all inclusive în Delta Dunării cu numai 1398 lei!

De Unica.ro, pe
Perla României, Delta Dunării te întampină cu lacuri brodate de nuferi, canale mozaicate cu stuf și papură, păduri de nisip ce ascund ultimii cai sălbatici ai Europei, plaje sălbatice și sate lipovenești adormite în timp.

Profită de Oferta Plătește 1 și Merg 2 la Gulliver Delta Resort 4 Murighiol și descoperă Rezervația Biosferei în plină vară, cu numai 1398 lei/ pentru două persoane – valabil pentru plecările din 1 august și 8 august, în limita locurilor disponibile! Pachetul de vacanță include: 3 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe ponton.

Vacanțe lipovenești la Gulliver Delta Resort 4

Dezvoltată după modelul vechilor conace lipovenești, unitatea de cazare Gulliver Delta Resort 4are o poziție idilică pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol fiind un excelent punct de plecare în descoperirea monumentelor naturale ale deltei.

Acesta este locul perfect de relaxare pentru familiile cu copii, serniori, dar și pentru tinerii care pot sta la piscină, în balansoare sau să pescuiască de pe ponton. În zilele active, când vrei să surprinzi peisajele luxuriante ale rezervației, poți opta pentru excursii cu barca pe lacuri de smarald și să faci sesiuni de birdwatching – Delta Dunării fiind casa pentru cea mai mare colonie de pelicani comuni din Europa.

Delta Dunarii.

Delta Dunării, colț de rai

Parte din patrimoniul mondial UNESCO, Delta Dunării este cea mai conservată dintre deltele europene, dar și casa a peste 5000 de specii de viețuitoare ce o clasează pe locul trei mondial ca importanță ecologică. Orice vizită în deltă poate fi o experiență unică mai ales dacă iubești natura, liniștea și tradițiile bine păstrate. Aici întâlnești cea mai vastă suprafață de stufăriș de pe glob, cea mai mare comunitate de păsări mixte a bătranului continent, dar și singurele păduri de nisip din România.

În continuarea călătoriei pe lacuri și canale te poți îndrepta spre Sulina – vechea capitală a piraților și la Sfântu Gheorghe – micul sat pierdut între Dunăre și Marea Neagră, unde te poți relaxa pe cele mai frumoase plaje sălbatice din țară. Drumețiile în Pădurea Letea sunt la mare căutare, mai ales când vin la pachet cu peisaje exotice: dune de nisip ce ți se ivesc în cale, stejari seculari cu trunchiuri contorsionate, liane grecești și cai sălbatici.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Ofertă Specială Plăteste 1, Merg 2 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

Sejur Delta pentru Seniori si Delta pentru Toti: tarif special 1398 lei/pentru doua persoane – valabil pentru plecarile din 01.08 si 08.08, in limita locurilor disponibile! Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. *Posibilitatea de a achita si cu TICHETE DE VACANTA! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!