(P) Piele ultrasensibilă și alergică? Scapă de disconfort cu gama Toleriane de la La Roche-Posay

De Unica.ro pe
Foarte multe femei se confruntă cu problema tenului ultrasensibil și alergic. Roșeața, uscăciunea, senzația inconfortabilă sau erupțiile dese de la nivelul pielii pot deveni frustrante, mai ales când ți se pare că nu găsești niciodată soluția potrivită. 

Îngrijire specifică pentru tenul ultrasensibil și alergic

Dacă ești una dintre persoanele care nu reușesc să scape de această problemă, trebuie să știi, în primul rând, că soluția stă în formulele simple. Renunță la toată rutina complexă de îngrijire pe care cel mai probabil o urmezi acum, și axează-te pe o rutină simplă, cu produse specifice, formulate cât mai eficient.

Gama Toleriane, de la La Roche-Posay, formată din cremă hidratantă și spray calmant ar putea fi soluția tuturor problemelor tale.

toleriane

Ultraminimalistă, fără compromisuri și cu un puternic efect calmant și hidratant, Toleriane Ultra Cremă are o formulă inovatoare, fără alcool sau parfum, concentrată în apă termală La Roche-Posay. Produsul elimină imediat senzația de iritație și de disconfort și îi redă pielii strălucirea naturală.

Pentru o rutină completă de îngrijire, spray-ul Toleriane Ultra 8 te va ajuta să îți menții bariera lipidică a pielii și să scapi de roșeață sau senzația de arsură. Pielea hidratată cu Toleriane Ultra 8 se menține suplă până la 24 de ore, formula fiind testată în laborator, lipsită de alcool sau de parfum și non-comedogenică.

Toleriane Ultra Cremă și Toleriane Ultra 8 sunt două produse dermato-cosmetice care îngrijesc blând pielea, în cel mai simplu mod cu putință, și care nu ar trebui să-ți lipsească dacă ai un ten sensibil ori alergic.

Formulate de specialiști, pentru tenul cu probleme, Toleriane Ultra Cremă și Toleriane Ultra 8 fac parte dintr-o nouă generație de produse dermato-cosmetice, care țintesc exact problemele pielii și reușesc să-i transforme textura și aspectul, după doar câteva aplicări, grație ingredientelor lor active, care interacționează cu mecanismele ce provoacă iritația cutanată.