(P) Oferte Speciale la vacanțele în Delta Dunării, de Black Friday!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 noiembrie 2018, 17:57
Gulliver Delta Resort dă startul marilor reduceri la pachetele turistice de 4 și 5 zile în Delta Dunării pentru 2019, în plină campanie de Black Friday. Evenimentul se desfășoară online în perioada 22-23 noiembrie, iar ofertele de vacanță sunt mai tentante ca niciodată! 

Maratonul reducerilor de Black Friday

Profită de ”reducerile negre” de până la 50% la vacanțele în Delta Dunării și descoperă Rezervația Biosferei parte din UNESCO la tarife imbatabile! Plătești un sejur de 4 sau 5 zile cu pensiune completă la Gulliver Delta Resort 3* și primești BONUS all inclusive la Gulliver Delta Resort 4*. Oferta este valabilă doar în perioada Black Friday (22-23 noiembrie), în limita locurilor disponibile!

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți pornesc de la numai 571 lei/persoană, respectiv 626 lei/persoană, și includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

Delta Dunarii

Delta Dunării, de explorat în 2019!

Dacă nu ai fost încă în Delta Dunării – considerată ultima regiune cu adevărat sălbatică din Europa – îți poți face încă de pe acum planuri de vacanță pentru 2019, profitând de reducerile de Black Friday, pregătite de Gulliver Delta Resort.

Gulliver Delta Resort 4* este un hotel amenajat în stil specific lipovenesc și poziționat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Îți poți împărți timpul între relaxare și aventură, fie că optezi pentru plimbările opționale cu barca, fie că rămâi în cadrul complexului hotelier. Resortul dispune de o piscină înconjurată de șezlonguri (perfectă pentru zilele calde de vară), un loc de joacă pentru copii, ponton de pescuit, un foișor și o grădină cu balansoare ideale pentru răsfăț cu ceai la samovar.

Delta Dunarii

Locuri de văzut în Delta Dunării

Pornește în excursii opționale în descoperirea adevăratelor minuni ale naturii. O plimbare cu barca printre salcii cenușii, izmă de baltă, papură, stuf și nuferi, îți scoate în cale o mulțime de păsări sălbatice precum lebede, lișițe, găinușe de apă, gâște cu piept roșu, lopătari, stârci sau egrete. Rezervația Biosferei parte din UNESCO este casa celei mai mari colonii de pelicani comuni a bătrânului continent, iar jumătate din populația mondială de cormorani poate fi întâlnită aici, astfel că o sesiune de birdwatching este obligatorie odată ce ai ajuns în Delta Dunării.

Poți să faci terapie solară pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe, prilej excelent să vezi și locul de vărsare al Dunării în Marea Neagră. Dar și să te aventurezi în drumeții la Pădurea Letea, singurul loc din țară care te întâmpină cu dune de nisip asemănătoare locurilor deșertice, stejari seculari de care stau agățate liane grecești și cai sălbatici.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Black Friday Sejur 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 571 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 626 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 626 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 681 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), foc de tabară, activități recreative. Oferta este valabilă doar în perioada 22-23 noiembrie, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro.

Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!