(P) Notino Black Friday 2020: Cea mai mare campanie de reduceri de până acum!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 noiembrie 2020, 12:14

Unica te învață cum să profiți de cele mai tari reduceri organizate în acest an la Notino cu ocazia Black Friday. Trebuie să știi din start că anul acesta, campania Notino Black Friday România se desfășoară pe durata a trei săptămâni. Da, vei avea 21 de zile în care să te bucuri de cele mai bune reduceri din an!

Reducerile de Notino Black Friday începe pe 9 noiembrie și se încheie pe 29 noiembrie. În fiecare dintre cele trei săptămâni se vor adăuga noi reduceri la produse de machiaj, îngrijirea părului, a tenului, a corpului, igienă dentară, parfumuri pentru casă și mașină, diverse cosmetice și alte produse de beauty.

În plus, liderul în e-commerce în domeniul parfumurilor și al cosmeticelor din Europa Centrală și de Est va oferi în această perioadă și livrare gratuită la sute de produse bestseller.

Despre Parfumeria Notino (înainte Aoro)

(P) Notino Black Friday 2020: Cea mai mare campanie de reduceri de până acum!

Magazinul online Notino, care și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 16 ani, activează în 24 de țari, reușind să expedieze până la 100.000 de colete pe zi, și are magazine fizice deschise în capitalele sau orașe mari din România, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania, Austria, Bulgaria și Ucraina.

Din oferta Notino, care cuprinde peste 55.000 de produse de la 1.150 de branduri, puteți opta fie pentru produse de nișă de la case de parfum care se pot lăuda cu o tradiție de sute de ani în domeniu, fie pentru diverse creații ale unor designeri celebri. Una dintre cele mai apreciate este gama de cosmetice organice, realizate din ingrediente locale, care este complementată de categoria cosmeticelor care propun inovații de ultimă oră în materie de produse de îngrijire personală.

(P) Notino Black Friday 2020: Cea mai mare campanie de reduceri de până acum!

Ghidul de cumpărături pentru Notino Black Friday 2020

În 2020, Notino.ro v-a pregătit numeroase promoții la produsele pentru casă, cum ar fi, spre exemplu, accesoriile pentru aromaterapie, lumânările parfumate handmade sau odorizantele pentru mașină, printre altele.

Cum te poți asigura că nu ratezi cele mai tari reduceri? Urmează ghidul de cumpărături pentru Black Friday 2020 pentru a putea profita din plin de reducerile speciale organizate de Notino între 9 și 29 noiembrie 2020:

  • Black Friday România reprezintă deschiderea oficială a sezonului cumpărăturilor de Crăciun, așa că ar fi bine să-ți faci o listă cu persoanele cărora vrei să le faci cadouri în următoarea perioadă.
  • Plasează toate produsele tale preferate în Wish List sau în coșul de cumpărături ca să observi imediat dacă acestea beneficiază de reduceri speciale.
  • Produsele noastre au deja prețuri foarte bune, așa că un discount poate face ca stocurile să se epuizeze în scurt timp de la deschiderea sesiunii de cumpărături. Ca să nu ratezi promoțiile, abonează-te la newsletter sau la notificări pe rețelele de socializare ale grupului Notino România pentru a fii printre primii care află de produsele intrate la reduceri.
  • În 2019, 63% din totalul cumpărăturilor online din România au fost efectuate de pe mobil. Descarcă aplicația Notino pentru a avea totul la îndemână, chiar și atunci când ești în mișcare.

Te invităm să te alături comunității pasionaților de beauty Notino.ro și îți urăm să profiți la maxim de reducerile Notino Black Friday de anul acesta!

VEZI OFERTA NOTINO BLACK FRIDAY 2020