(P) MIZAR – brandul dedicat exclusiv femeilor moderne

De Unica.ro, pe

A se simți confortabil în anumite articole vestimentare sau purtând anumite accesorii este, pentru unele persoane, tot ceea ce contează, fie că ceea ce poartă nu este declarat și „la modă”.

Cu toate acestea, în zilele noastre a devenit extrem de ușor să alegi articole vestimentare sau accesorii prin care să poți, în același timp, să te simți confortabil și să fii la modă, altfel spus să îți arăți ție și să le arăți celorlalți că ții la aspectul tău, dar nu uiți că a te simți bine în pielea ta este ceea ce contează foarte mult. A îmbina cele două aspecte ajută, de asemenea, la creșterea încrederii și a stimei de sine, precum și la definirea personalității pe care o afișezi în societate. 

MIZAR, un brand care are grijă de exprimarea identității personale 

Mai ales pentru o femeie poate fi extrem de important modul în care arată și cum o percep ceilalți. Din acest punct de vedere, vestimentația și accesoriile purtate de persoanele de acest fel sunt unele atent alese, cu grija de a forma imaginea dorită. De la acest concept a pornit și afacerea MIZAR, persoanele care se află în spatele acesteia fiind unele care consideră că exprimarea identității unei persoane în mod liber este aspectul care trebuie să stea la baza realizării articolelor vestimentare pentru femei. Scopul inițial al companiei a fost acela de a identifica modalitatea potrivită de a scoate în evidență acele aspecte pe care o femeie nu reușește să le pună suficient în valoare prin alte modalități. Altfel spus, de a ajuta femeia ca, prin vestimentația ori accesoriile alese, să reușească să își arate acea latură inedită care o face să fie specială, unică. Și nu numai că a reușit acest lucru, dar de peste 25 de ani MIZAR reușește să le ofere clienților articolele prin care au ocazia de a demonstra cine sunt, de a-și arăta personalitatea și de a defila în societate arătându-le celorlalți acel element unic care le definește și care le face să fie cu totul speciale, fiecare în felul propriu. 

Atelierul propriu de creație și design, precum și cei peste 1000 de metri pătrați de spații de producție moderne sunt elementele care fac ca procesul de creație MIZAR să fie printre cele mai bune din România. Anual, MIZAR le oferă clienților posibilitatea de a alege din cele peste 1000 de modele noi, iar colecțiile de sezon din fiecare an sunt unele dintre cele mai atractive. Tot timpul conectați la schimbările din modă și la noile tendințe, creatorii din spatele proiectului MIZAR realizează articole inedite. 

Colecția primăvară-vară 2021 este una care ține seama nu numai de tendințele actuale în modă, ci și de cele mai pretențioase gusturi în materie de aspect și calitate. În funcție de preferințe și de nevoi, pot fi alese articole care să contribuie la obținerea unui aspect urban street, city chic, office sau event. Gama variată de mărimi, culori și materiale oferă clientelor posibilitatea de a alege varianta care li se potrivește cel mai bine. 

Cum poți găsi articolele MIZAR

Cei peste 200 de angajați din cadrul companiei sunt tot timpul pregătiți să ofere cea mai bună consiliere în ceea ce privește alegerea articolelor de vestimentație sau accesoriilor potrivite, astfel încât experiența cumpărătorilor să fie una plăcută din toate punctele de vedere. Mai mult decât atât, compania s-a aliniat nevoilor pe care le au clienții într-o lume modernă invadată de tehnologie și le oferă acestora posibilitatea de a alege articolele MIZAR fie din magazinele fizice, fie online. Magazinele noastre fizice pot fi găsite în cele mai importante orașe din țară: Alba Iulia, Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Buzău, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, iar magazinul online stă la dispoziția oricui dorește să comande din confortul casei cele mai moderne rochii, bluze și alte confecții sau accesorii de damă.  

(P) MIZAR - brandul dedicat exclusiv femeilor moderne

Aspecte de luat în seamă atunci când cumperi articole vestimentare

Pentru că facem atâtea lucruri prin care încercăm să ne îmbunătățim aspectul și personalitatea, este nevoie de o atenție suplimentară și atunci când alegem articolele vestimentare pe care le purtăm fie în viața de zi cu zi, fie la locul de muncă sau la diverse evenimente. Hainele reprezintă unul dintre elementele care ajută la formarea unei anumite imagini despre o persoană, așa că este nevoie să ținem seama de câteva lucruri atunci când avem intenția de a le achiziționa. 

Culoarea este unul dintre cei mai importanți factori atunci când alegi un anume articol vestimentar, deoarece aceasta reflectă personalitatea pe care o are o persoană. Ai grijă să alegi culoarea articolelor vestimentare în funcție de ocazie și de situație. Și nu uita că o culoare dezvăluie și starea de spirit pe care o ai, așa că spune despre tine mai multe decât ai crede. MIZAR este unul dintre brandurile care le oferă clienților șansa de a alege articole vestimentare și accesorii de damă într-o gamă variată de culori, neuitând, în același timp, să se alinieze noilor tendințe în modă și să pună accentul pe culorile care se poartă la un moment dat. 

(P) MIZAR - brandul dedicat exclusiv femeilor moderne

Materialul este, de asemenea, un factor important atunci când alegi articolele vestimentare, pentru că nimeni nu vrea, cu siguranță, să își irosească banii pe lucruri inutile. Așadar, materialul articolului ales trebuie să fie de bună calitate, durabil, astfel încât să te poți bucura nu numai mult timp de articolul respectiv, ci și de aspectul pe care îl oferă acesta – un material de calitate va arăta mult mai bine decât unul slab calitativ, chiar și atunci când este nou. 

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții seama atunci când vrei să cumperi articolele vestimentare este sursa achiziției, respectiv magazinul de unde intenționezi să cumperi. Alege un magazin care ține la standardele calității, unul recunoscut pentru produsele potrivite din toate punctele de vedere. Dacă vrei ca alegerea pe care o faci să nu dea greș, alege un magazin care îmbină într-un mod armonios mai multe aspecte esențiale: calitatea, gama variată de culori și modele, tendințele actuale în modă. În acest sens, alegerea ta se poate îndrepta spre MIZAR, compania al cărui scop definit încă de la începuturile sale pe piața românească este acela de a oferi clientelor șansa de a-și defini personalitatea și de a ieși în evidență prin purtarea unor articole vestimentare și accesorii de excepție. 

(P) MIZAR - brandul dedicat exclusiv femeilor moderne

Și nu uita nici de tendințele în modă! Orice articol de îmbrăcăminte ales ar trebui să se alinieze tendințelor în modă atunci când purtătorul dorește să obțină un aspect inedit. Bineînțeles, nu ești obligat să alegi un articol la modă, dar care nu îți este pe plac, ci să încerci să combini în mod armonios cele două aspecte: moda și personalitatea. Doar în acest fel vei reuși să descoperi cele mai potrivite articole de vestimentație pe care le poți cumpăra cu încrederea că le vei purta cu mândrie. Și din acest punct de vedere MIZAR este cea mai bună alegere pe care o poți face. Compania se aliniază permanent tendințelor de actualitate în modă și caută formulele ideale pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi în materie de modă, chiar dacă stilul pare unul simplu. Tocmai aceasta este esența: de a surprinde printr-un stil simplu, inedit, de a ajuta femeile să iasă în evidență prin definirea propriei personalități, nu prin extravaganță și de a oferi femeilor încrederea în sine prin aspectul obținut fără eforturi considerabile. 

Alegerea accesoriilor potrivite

Nici alegerea accesoriilor nu este un lucru de neglijat, deoarece se spune că acestea sunt cele care oferă ținutei pe care o are o persoană acel element definitoriu. Pentru a arăta bine, trebuie să știi cum să alegi accesoriile la modă în mod corect. Astfel, nu uita de câteva reguli de bază: nu este nevoie ca geanta să se asorteze în mod obligatoriu cu pantofii, pantofii negri sunt de evitat atunci când și ținuta vestimentară este în tonuri de negru, nu folosi prea multe accesorii, alege bijuteriile în funcție de stilul personal, dar nu prea multe sau prea mari, ceasurile nu se poartă la rochiile de seară, este recomandată folosirea unor accesorii extravagante cu ținutele de bază, adaugă întotdeauna culoare la o ținută de bază, alege mai puține accesorii dacă porți tocuri înalte și altele asemenea. Și nu uita că atunci când cauți un accesoriu nu trebuie să te grăbești să îl achiziționezi până nu te gândești bine dacă merge bine cu ținuta pe care o ai. Alegerea accesoriilor potrivite din magazinul MIZAR devine una ușoară prin faptul că acestea poartă marca simplității și a bunului gust și sunt oferite, în același timp, sugestii de asortare a acestora cu ținutele vestimentare potrivite. Poți găsi întotdeauna, pentru orice ocazie, geanta sau eșarfa MIZAR care să se potrivească ținutei pe care o ai, fie că este vorba despre o ocazie deosebită sau despre obținerea unui aspect casual, potrivit pentru desfășurarea activităților în viața de zi cu zi. 

Așadar, nu uita să porți întotdeauna nu ceea ce îți oferă doar șansa de a fi la modă, ci ceea ce te face să fii confortabil în timp ce ții pasul cu moda. Soluțiile în acest sens există și sunt oferite de producători precum MIZAR, aceștia reușind să identifice formula potrivită pentru realizarea unor articole de îmbrăcăminte confortabile, la modă și calitative în același timp, acestea oferind purtătorului posibilitatea de a-și afirma personalitatea, stilul care îl face să fie unic într-o societate în continuă schimbare.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!