(P) Efectele acidului hialuronic asupra părului

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 noiembrie 2018, 12:04
Cu siguranță, ai auzit până acum de beneficiile acidului hialuronic, folosit atât pentru înfrumusețare, în terapiile anti-aging, cât și pentru sănătate. Știai, însă, că acidul hialuronic este folosit și pentru a reda sănătatea părului?

Descoperă gama de șampoane-tratament dermatocosmetic Labo, care redă sănătatea părului.

Indiferent de caracteristicile părului nostru – drept, creț, subțire, cu mult volum, mai închis sau mai deschis la culoare – principalele calități ale unui păr sănătos sunt rezistența, strălucirea, netezimea și volumul. Cu toții ne dorim să avem un păr frumos și sănătos, dar adevărul este că, de cele mai multe ori, ne confruntăm cu tot felul de probleme.

De mai bine de 20 de ani, Labo Cosprophar s-a specializat în crearea de șampoane tip tratament dermatocosmetic. Dedicate atât femeilor, cât și bărbaților, șampoanele Labo au ca scop îmbunătățirea densității și calității părului. Toate șampoanele Labo au la bază o formulă specială, dezvoltată pe ingrediente active și pe 3 tipuri de acid hialuronic, pentru umplerea firului de păr și restructurarea totală a acestuia.

Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă, de fapt, un fir de păr deteriorat, cum acționează acidul hialuronic asupra sa și cum arată fibra capilară după un tratament dermatocosmetic cu șamponul Labo potrivit, urmărește imaginile de mai jos.

 

fir de par degradat si fir de par restructurat

Pe scurt, șampoanele Labo, datorită celor 3 tipuri de molecule de acid hialuronic pe care le conțin, reușesc să umple firul de păr, să netezească straturile interne și să restructureze total stratul cuticular, exterior. Părul va fi mai sănătos, mai rezistent, mai flexibil, mai moale și cu mult mai strălucitor.

Trebuie să mai știi că formulele tuturor șampoanelor Labo dedicate femeilor conțin un procent de 3 ori mai mare de acizi hialuronici față de cele destinate bărbaților, pentru a face față nevoilor unui păr care este mai lung și mai frecvent supus vopsirilor agresive, uscărilor puternice și repetatelor tratamente cosmetice.

Gama de șampoane Labo cuprinde formule specifice, dezvoltate pentru nevoile specifice fiecărei persoane: pentru scalp cu mătreață, pentru păr fragil și scalp sensibil, pentru volum sau pentru păr și scalp gras.

gama sampoane Labo

Șamponul antimătreață conține 3 tipuri de acid hialuronic pentru umplerea firului de păr și ingrediente specifice care luptă împotriva mătreții. Un studiu clinic realizat pe ingredientele active din acest sampon dovedește o scădere a mătreții cu 55% după 42 de zile de utilizare*.

Șamponul pentru păr fragil conține 3 tipuri de acid hialuronic pentru umplerea firului de păr și ingrediente protectoare, cu rol de întărire și restructurare a fibrei capilare.

Șamponul pentru volum conține 3 tipuri de acid hialuronic pentru umplerea firului de păr și un ingredient pentru volum – un analog chimic al Ceramidei 2, moleculă care se regăsește natural în păr și care ajută la crearea de volum și strălucire.

Șamponul antiseboreic conține 3 tipuri de acid hialuronic pentru umplerea firului de păr și ingredient antiseboreic – Zinc PCA. Un studiu clinic realizat pe acest șampon dovedește o reducere a cantității de sebum la nivelul scalpului cu 28% după 28 de zile de utilizare**.

Toate șampoanele Labo se găsesc în formule special adaptate nevoilor femeilor sau bărbaților. 

* *Conform unui studiu realizat cu un protocol de aplicare de o data pe săptămână (https://www.akomaskincare.co.uk/media/factsheet/file/a/n/anti_dandruff.pdf)

**Studiu realizat pe doua grupuri de 16 subiecti, femei cu vârste cuprinse intre 19-25 de ani, pe o perioada de 28 de zile

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!