(P) După ce criterii sa îți alegi un rucsac

De Unica.ro, pe

Pentru a nu o da în bară cu alegerea unui rucsac dama, este necesar să păstrezi în minte, pe lângă estetică, și factori că funcționalitate și comoditate. Să porți un rucsac dama ieftin  sau scump este un lucru benefic ce te va ajută cu spatele dacă știi să îl alegi și să îl porți corect, mai ales de a-ți echilibra poziția.

Pentru alegerea unor rucsacuri dama trebuie să te uiți după dimensiune și buzunare, materialul din care este confecționat, închizătoarele (fermoar, tip sac având închizătoare cu un șnur, catarame și multe alte feluri, în funcție și de modelul pe care îl vrei) și bineînțeles și preț.

 Alege-ți rucsacul după felul în care te îmbraci, te porți, conform cercurilor sociale din care faci parte.

De pildă, la un outfit elegant, recomandat este rucsacul mai deosebit, preferabil cel tip poșetă, în ceea ce privește culoarea, bine de știut este faptul că negrul și nude-ul sunt cele mai ușor de asortat. La pol opus însă, atunci când adopți un stil casual sau sport, poți merge pe varianta unui rucsac negru din pânză, care oferă un aer de lejeritate și libertate. Rucsacurile pot fi purtate cu rochii, cu fuste, cu blugi, indiferent dacă afară este frig sau cald, un rucsac se potrivește în orice situație, doar să îl alegi corect.

 Dimensiunea

Vezi ce dimensiuni și greutate au obiectele pe care vrei să le porți cu ține. Cel mai simplu mod de a avea cu tine toate lucrurile de care ai nevoie este, desigur, purtarea lor într-un rucsac. Și nu orice fel de rucsac, ci unul potrivit activității pe care o desfășori sau locului unde mergi. Un rucsac prea mare înseamnă, de exemplu, greutate în plus, în timp ce unul prea mic înseamnă că îți va fi foarte greu (dacă nu imposibil) să iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie.

Materialul

Rucsacul este accesoriul ce găzduiește o mulțime de lucruri care îl vor face să fie destul de greu. Prin urmare, presiunea asupra materialului va fi la rândul sau ridicată. Iar dacă materialul este de proastă calitate, șansele că acesta să cedeze la un moment dat sunt destul de mari. De aceea, ar trebui să cumperi un rucsac confecționat dintr-un material de o calitate cât mai bună. Pielea naturală este desigur varianta cea mai recomandată în acest sens, însă nici pielea ecologică nu reprezintă un material care ar trebui să fie ignorat.

Rare sunt momentele când o femeie iese din casă fără să-și ia cu ea toate lucrurile de care are nevoie. De cele mai multe ori, toate aceste lucruri sunt puse în geantă, însă un rucsac este și mai potrivit pentru a te ajută să ai mereu cu tine toate lucrurile de care ai nevoie în viața de zi cu zi.