(P) Du-ți planurile de primăvară la bun sfârșit, cu ajutorul unui credit pe 48 de săptămâni!

De Unica.ro, pe

Încă mai ai planuri pe care vrei să le duci la bun sfârșit primăvara aceasta? Până la sfârșitul lunii mai, poți accesa oferta pentru un credit promoțional pe 48 de săptămâni de la Provident! Acest tip de împrumut este ideal pentru cei care au nevoie de sume mici de bani, ce pot fi returnate în scurt timp.

Așadar, dacă ai în plan urmarea unor cursuri de formare profesională, dacă plănuiești zugrăvirea locuinței sau chiar efectuarea unor analize medicale uzuale, acest împrumut rapid te poate ajuta să-ți pui în aplicare ideile. 

Iată tot ce trebuie să știi despre această ofertă promoțională valabilă până la data de 31.05.2021!

În funcție de suma împrumutată, ai rate începând de la doar 13,80 de lei pe săptămână, rambursabile în termen de 48 de săptămâni. Comisionul de analiză a dosarului este redus la jumătate,iar valoarea sumei pe care o poți împrumuta este cuprinsă între 500 și 1.200 de lei, perfectă pentru a-ți sprijini acel plan care necesită finalizare sau o suplimentare de buget. 

De asemenea, serviciul auxiliar și opțional de gestionare la domiciliu a creditului este, pentru acest tip de împrumut, acordat gratuit. Serviciul, introdus în țara noastră de compania Provident Financial România, presupune că, odată ce solicitarea ta pentru împrumut a fost aprobată, un reprezentant se va deplasa direct la domiciliul tău pentru înmânarea banilor și semnarea contractului, în maximum 48 de ore.

Ulterior, acesta te va vizita săptămânal în vederea colectării ratei. Acest serviciu opțional este ideal pentru persoanele cu mobilitate scăzută, pentru seniori, pentru cei care pur și simplu nu mai găsesc timpul necesar și pentru această sarcină ori pentru persoanele din mediul rural care nu au acces la tehnologie avansată sau locuiesc în zone greu accesibile. 

(P) Du-ți planurile de primăvară la bun sfârșit, cu ajutorul unui credit pe 48 de săptămâni!

Dacă vrei să soliciți și tu un credit promoțional pe 48 de săptămâni, înainte de toate va trebui să îndeplinești câteva condiții minime de eligibilitate:

  • Vârsta de minimum 18 ani împliniți;
  • Naționalitate română;
  • Adresă de domiciliu sau reședință pe teritoriul României;
  • Un număr de telefon valabil.

Va trebui, de asemenea, să faci și dovada unui venit lunar fix în valoare de cel puțin 300 de lei, prin intermediul unei adeverințe de salariu sau al talonului de pensie. Dacă deții venituri din alte surse, Provident poate efectua o interogare la ANAF, cu acordul tău.

Nu uita, însă! Orice împrumut rapid luat de la Provident atrage și responsabilitatea financiară de returnare a acestuia. Această condiție, când este respectată de ambele părți conform termenilor contractuali, duce la o relație cu avantaje reciproce, printre care, pentru tine, sume mai mari la următorul împrumut.

Poți efectua solicitarea unui astfel de credit fie online, direct pe site-ul Provident.ro, fie telefonic, la unul dintre numerele cu tarif normal 021 275 75 75 / 021 9877, de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 20:00 sau sâmbăta între orele 09:00 și 17:00. În primul caz, un reprezentant al companiei te va contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru mai multe detalii.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!