(P) DE LA LUNA LUI MARTE LA LUNA FEMEII

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 martie 2021, 16:14

Mai mare paradox nu gasesti in calendar! Atat in calendarul iulian, cat si in cel gregorian, a treia luna din an poarta numele lui Marte, cel mai barbat dintre zei, zeul roman al razboiului. Si totusi, in zilele noastre, martie e luna cand femeia e in centrul atentiei!

In martie se incepeau campaniile militare si se tineau candva festivalurile razboinicilor. Iar astazi sarbatorim feminitatea si de 1 si de 8 martie. Cum s-a ajuns aici?! Legenda spune ca si-a bagat codita Cupidon, care l-a sagetat pe ditamai zeul, indragostindu-l de Venus, zeita dragostei si a fertilitatii.

De atunci, in toate reprezentarile cuplului din arta anticilor, a clasicilor si renascentistilor, Marte e intotdeauna relaxat si dezarmat in compania ei. Venus il domina pe Marte si niciodata invers. Astfel, inca din cele mai vechi timpuri, femeile si-au castigat tot dreptul de a revendica luna martie!

Dar martie are 31 de zile. De ce sa te bucuri doar de 1 si de 8? Asa s-au gandit cei de la Farmaciile Richter. Si asa se face ca ne ofera drept martisor toata luna lui Martisor! De la intai si pana in ultima zi de martie, in toate farmaciile Richter din tara femeile sunt clienti preferentiali.

Farmacistii Richter le vor intampina anul acesta cu multe oferte speciale, pentru categoriile de produse care sunt de interes pentru ele. In Luna Femeii se anunta deja discounturi speciale pentru produse dermato-cosmetice si suplimente alimentare, pentru slabit, imunitatea sau … somnul de frumusete!

(P) DE LA LUNA LUI MARTE LA LUNA FEMEII

In plus, este activa si o tombola cu 2200 de premii dedicate femeilor, constand in vouchere valorice de pana la 500 de lei si produse din diferite categorii, la care te poti inscrie si tu cu fiecare achizitie de 30 de lei, dintr-o lista de produse selectate. 

Pentru mai multe detalii, te asteptam in farmacia Richter din orasul tau, in luna care doar cu numele a ramas a lui Marte.