(P) De ce să mergi cu o trotinetă electrică Splash? Descoperă cele 5 motive

De Unica.ro, pe
Probabil nu o dată ai zărit trotinetele Splash pe străzile din București și poate nu o dată ai auzit că aduc culoare, dar cât de des te-ai întrebat de ce oare au devenit atât de populare în ultimul timp și de ce tot mai mulți oameni le prefere în detrimentul altor mijloace de transport?

Ei bine, să începem cu începutul. 🙂 O mică recapitulare niciodată nu a stricat nimănui, nu? Splash este un brand românesc care oferă servicii de micro mobilitate urbană, iar la moment are o flotă de peste 500 de trotinete. Acestea se caracterizează prin suspensia telescopică pe roata din față, display-ul inovativ, autonomia de 50 km, roțile de 10 inch.. și asta nu e tot.

  1. Sunt accesibile

Datorită flotei mari, trotinetele Splash pot fi găsite ușor în imediata apropiere a locației tale. Descarci aplicația, localizezi o trotinetă pe hartă, o deblochezi cu ajutorul unui card bancar și voilà, ești deja în drum spre întâlnirea ta. Ah da, cât pe ce să uităm. Pentru a conduce o trotinetă nu ai nevoie de permis de conducere, nu trebuie să stai blocat în traficul infernal al orașului și nu ești nevoit să cauți câte jumătate de oră loc de parcare.

  1. Sunt eco friendly

Se știe, transportul este responsabil pentru nivelurile nocive ale poluanţilor atmosferici şi pentru un sfert din emisiile de gaze cu efect de seră. Pentru a combate acest lucru, poți mereu alege alternativa sustenabilă, adică mersul pe trotinetele Splash. Acestea nu au emisii de gaze, pentru că, guess what, folosesc o cantitate foarte mică de energie electrică.

  1. Sunt distractive

În momentul în care ajungi să urci pe o trotinetă Splash, drumul până la birou sau până la punctul de întâlnire devine o adevărată plăcere. Pe lângă faptul că este mult mai distractiv și îți dă un sentiment inegalabil de libertate, te face să fii calm, pentru că orele pierdute în trafic și spațiul personal nerespectat în transportul public devin noțiuni pe care nu le mai cunoști.

trotineta splash

  1. Îți permit să faci mișcare

Spune că nu ai un stil de viață sedentar, căci noi nu te credem. Da, așa sunt circumstanțele, avem joburi de birou, iar activitatea fizică nu se mai află printre prioritățile noastre din lipsa timpului pe care-l avem. Dar, să știi că, soluții există mereu. 🙂 Alege să te deplasezi cu trotinetele Splash pentru că ele îți pot crește forța și flexibilitatea musculară, mobilitatea articulară, scade nivelul stresului, îmbunătățește coordonarea și postura, întărește oasele, scade procentul de grăsime corporală, previne diferite boli și reducere anxietatea și depresia. No acum, pe pune.

  1. Sunt sigure

Mai ții minte că am menționat la început că roțile trotinetelor au 10 inch? Ei bine, datorită acestei caracteristici, dar și a faptului că trotinetele sunt setate în așa mod încât să nu depășească 25 km/h, mersul pe ele este unul foarte sigur.

Acum, că ți-am pus pe foaie câteva dintre multiplele avantaje ale trotinetelor, credem credem că înțelegi de ce Splash devenit atât de populare în ultimul an, nu?

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!