(P) De Black Friday ai reduceri de 50% la vacanțele în Delta Dunării!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 noiembrie 2018, 13:08
Profită de ”reducerile negre” pregătite de Gulliver Delta Resort la pachetele turistice în Delta Dunării 2019 și descoperă cel mai pitoresc loc din România la tarife accesibile începând cu 571 lei/persoană. Oferta este valabilă doar astăzi, 23 noiembrie, în plină campanie de Black Friday.

Maratonul reducerilor de Black Friday!

Gulliver Delta Resort a pregătit o ofertă specială la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți ce includ 3 sau 4 nopți de cazare, mese tip bufet și transport autocar București-Murighiol-București. În ”vinerea neagră”, plătești un sejur în Delta Dunării cu pensiune completă la Gulliver Delta Resort 3* și primești BONUS all inclusive la Gulliver Delta Resort 4*.

Dacă încă nu ai reușit să explorezi cel mai pitoresc colț al României în acest sezon, îți poți face încă de pe acum planuri pentru o escapadă în Delta Dunării pentru anul viitor, profitând de reducerile de Black Friday pregătite de Gulliver Delta Resort 4*.

Vacanțe lipovenești la Gulliver Delta Resort 4*

Locația ideală pentru familiile cu copii și seniorii dornici de relaxare, Gulliver Delta Resort 4* este un hotel tipic lipovenesc așezat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Dacă vrei să rămâi în cadrul complexului îți poți împărți timpul între stat la piscină (în zilele calde de vară), pescuit de pe ponton sau relaxare cu ceai la samovar în foișor și balansoare.

Delta Dunarii

Ai posibilitatea să pornești și în descoperirea Deltei Dunării în excursiile opționale cu barca spre habitatul păsărilor sălbatice, la amurg, dar și pe distanțe mai lungi la Letea, Sulina și Sfântu Gheorghe. Delta Dunării este un adevărat muzeu al biodiversivității adăpostind peste 5000 de specii de viețuitoare, fapt pentru care ocupă locul 3 mondial în ceea ce privește importanța ecologică.

Locuri pe care trebuie să le vezi în Delta Dunării

În nordul Deltei, foarte aproape de localitatea C.A Rosetti se întinde Letea, cea mai veche rezervație din România și cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Aici natura se dă în spectacol în fiecare zi. Pornește într-un safari pe dunele de nisip, imortalizează caii sălbatici și lianele grecești încolăcite de triunchiurile arborilor seculari, iar apoi vei putea spune că ai descoperit cel mai exotic loc din țară…

Un sejur în Delta Dunării fără o vizită la Sulina ar fi incomplet așa că nu rata o plimbare în fosta capitală a piraților, unde te poți relaxa și pe cea mai lată plajă de la Marea Neagră.

Dacă Sulina îți poate părea aglomerată poți opta pentru o escapadă la Sfântu Gheorghe, o localitate pescărească cunoscută pentru plaja sălbatică arcuită la locul unde Dunărea se varsă în mare.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Black Friday Sejur 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 571 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 626 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 626 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 681 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), foc de tabară, activități recreative. Oferta este valabilă doar astazi, 23 noiembrie, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!