(P) Cum obții un bronz perfect fără să te expui la efectele dăunătoare ale razelor solare?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iulie 2020, 13:35

Îți dorești un bronz auriu și o piele fină ca atunci când tocmai te-ai întors dintr-o vacanță exotică? Loțiunile autobronzante sunt un mod extrem de eficient de a te bronza fără efectele dăunătoare ale expunerii la razele UV.

Ce continue o cremă autobronzantă și cum acționează asupra pielii tale?

Principalul ingredient în produsele autobronzante este DHA (Dihydroxyacetone), o substanță naturală, non-toxică, extrasă din zahăr care interacționează cu aminoacizii din stratul superficial al pielii pentru a produce melanoidină responsabilă pentru culoarea bronzului.

(P) Cum obții un bronz perfect fără să te expui la efectele dăunătoare ale razelor solare?

3 pași simpli pentru un bronz uniform

De-a lungul timpului, majoritatea producătorilor de cosmetice au inclus în portofoliu un produs autobronzant. Evident, nu toate sunt la fel de eficiente. Citește lista ingredientelor pe care le conține crema pe care o folosești.  În ultimii ani, categoria produselor autobronzante a evoluat semnificativ. St Tropez este prima companie care a folosit o tehnologie avansată care încapsulează substanța activă (DHA-ul). Acest proces  conferă produsului câteva avantaje esențiale: lipsa mirosului specific de autobronzant, compatibilitatea cu alte ingrediente și faptul  că este absorbit perfect de piele. Gelul autobronzant St Tropez are un parfum proaspăt și tropical, care dispare rapid după aplicare. Mai mult, produsul este îmbogățit cu acid hialuronic care regenerează și protejează pielea. Cu un produs vândut la fiecare 15 secunde, St Tropez a câștigat numeroase premii de popularitate și este preferatul celebrităților, beauty editorilor și influencerilor din întreaga lume.  

Cel mai important factor care determină calitatea bronzului este o rutină corectă de pregătire înainte de aplicarea loțiunii autobronzante. Respectă acești trei pași simpli și vei avea un bronz uniform care durează mai mult:

(P) Cum obții un bronz perfect fără să te expui la efectele dăunătoare ale razelor solare?

  1. Exfoliere. Folosește un scrub sau, dacă ai timp pentru o sesiune de spa, aplică tehnică periajului uscat, un masaj energizant care te scapă de celulele moarte,  realizează un drenaj limfatic ușor, și contribuie la tonifierea pielii;
  2. Hidratare. După o exfoliere eficientă, pielea trebuie hidratată foarte bine. Cu cât pielea este mai hidratată, cu atât bronzul arată mai natural. Adaugă un plus de cremă hidratantă în zonele în care pielea este mai groasă (coate, genunchi, glezne). O variantă extraordinară de hidratare este folosirea unei creme de corp cu acid glicolic care hidratează și în același timp realizează un peeling delicat și uniform.
  3. Aplicarea produsului cu o mănușă special concepută pentru loțiunea autobronzantă. În felul acesta, te asiguri că aplici cantitatea necesară de produs și că mâinile capătă o nuanță naturală. Gelul autobronzant St Tropez este transparent, lucru extrem de util pentru că nu se transferă pe îmbrăcăminte așa cum fac majoritatea cremelor autobronzante. Produsul este ideal pentru un bronz gradual dar o primă aplicare a produsului este suficientă pentru a obține o culoare plăcută. Gelul autobronzant St Tropez creează un bronz arămiu în doar 3 ore după care se intensifică în următoarele 4-8 ore. Aplică produsul două zile la rând pentru a construi un bronz uniform care durează aproximativ cinci zile.
  4. Continuă să hidratezi și să exfoliezi pielea. Bronzul se va diminua treptat, în mod uniform.

(P) Cum obții un bronz perfect fără să te expui la efectele dăunătoare ale razelor solare?

În concluzie, St Tropez Self Tan Purity Bronzing Gel este un produs extrem de ușor de folosit. Este recomandat oricui vrea să obțină un bronz cu aspect natural. Se aplică rapid, nu lasă urme, și miroase plăcut. La fel ca toate celelalte produse din gama St Tropez.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!