(P) Cum arată rutina perfectă de îngrijire a bărbii: 6 paşi pe care să îi bifezi

De unica pe Ultimul update Joi, 20 decembrie 2018, 15:14
(P) Cum arată rutina perfectă de îngrijire a bărbii: 6 paşi pe care să îi bifezi

Barba nu mai e demult semn al sălbăticiei sau al neglijenței, ci a devenit un stindard al seducției, un statement social. Majoritatea bărbaților vor crește la un moment dat în viață o barbă, chiar și numai din curiozitatea de a vedea cum arată cu ea. Însă nu pe toți îi avantajează! Cu toate acestea, aspectul nu depinde, așa cum cred mulți, doar de look-ul cu care purtătorul a fost înzestrat de Mama natură, ci mai ales de grija cu care acesta își îngrijește barba.

În acest sens, noi îți dezvăluim în rândurile de mai jos rutina de îngrijire a bărbii care îți va dărui o mândrețe de pilozitate facială. Bifează pașii pe care ți-i recomandăm în rândurile de mai jos și vei arăta fabulos în compania bărbii tale!

6 pași pentru o barbă care arată ireproșabil

Este adevărat că sunt fizionomii care se împacă excelent cu barba, așa cum este chipul oval sau, la polul opus, trăsăturile masculine. Însă, de cele mai multe ori, incompatibilitatea cu pilozitatea facială ține mai degrabă de un deficit de atenție în ceea ce privește îngrijirea bărbii. Cu alte cuvinte, chiar există o barbă pentru fiecare, trebuie doar să știi cum să ai grijă de ea!

Iată mai jos care sunt pașii pe care să îi bifezi pentru o barbă îngrijită ca la carte!

Tunde-o regulat la un profesionist!

Fie că ai o barbă deasă precum a unui erou de film sau una îngrijită, de gentleman, e vital să o tunzi și să o aranjezi la un stilist profesionist. Acesta va ști cel mai bine care este forma ce se potrivește de minune bărbii tale, în concordanță perfectă cu trăsăturile faciale sau cu stilul tău de viață. Nu uita să vizitezi apoi regulat salonul pentru o întreținere ca la carte!

Spal-o de mai multe ori pe săptămână!

Nici nu vrei să știi ce se adună în barba ta! Este motivul pentru care e recomandat să o speli de mai multe ori pe săptămână. La fel de vital e să folosești un produs profesionist: nici să nu te gândești să apelezi la cosmeticele pe care le utilizezi pentru părul de pe cap. Apelează la un șampon de barbă profesionist, care să îndepărteze toate impuritățile și depozitele de celule moarte în mod eficient. Produsele specializate înglobează ingrediente care, pe lângă curățarea de excepție, stimulează și creșterea firului de păr și previn degradarea acestuia.

(P) Cum arată rutina perfectă de îngrijire a bărbii: 6 paşi pe care să îi bifezi

https://www.pastel3.ro/collections/sampon-barba

Sampon de par si barba – Point Barber Hair & Beard Shampoo 300 ml

Hidrateaz-o cu un ulei pentru barbă!

Nu privi uleiul de barbă ca pe un artificiu complet inutil, deoarece nu e deloc cazul. Dimpotrivă, acest produs e cheia pentru o barbă mătăsoasă, frumos mirositoare, care crește mai mândră și mai repede. De asemenea, uleiul lasă firul de păr mătăsos și strălucitor și îl face mai ușor de aranjat.

Piaptănă barba!

Pe lângă funcția ei primordială, de a ajuta la aranjarea și la stilizarea bărbii, această etapă de îngrijire are și beneficii ascunse. Pe de o parte, forțează firele de păr să crească într-o anumită direcție, ceea ce va înfrumuseța aspectul final, iar pe de alta va contribui la o mai bună răspândire a uleiurilor faciale, hidratând astfel firele de păr.

Aranjează și mustața!

De multe ori, bărbații se concentrează pe aspectul bărbii și uită cu totul de mustață, o greșeală care poate antrena consecințe neașteptat de neplăcute. După ce ai stilizat barba, aplică o ceară pentru îngrijirea ei și în mustață, aranjând-o în forma dorită. Efectele vor fi incredibile!

(P) Cum arată rutina perfectă de îngrijire a bărbii: 6 paşi pe care să îi bifezi

Ai grijă la alimentație!

Nu poți obține o barbă care să arate demențial doar din exterior. Susține creșterea firului de păr și întărește-l din interior, apelând la o alimentație bogată în proteine și grăsimi de calitate, dar și în vitamina B5, B3 și B9. Cu alte cuvinte, include carne slabă, albuș de ou, nuci și legume cu frunze verzi. De asemenea, suplimentele sunt și ele măsuri care te vor impresiona cu eficiența lor.

Crește barba perfectă cu ajutorul metodelor propuse de noi! Așa arată ritualul care îți va dărui o mândrețe de păr facial!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!