(P) Cum a lămurit-o Sylvester Stallone pe Sharon Stone să filmeze scena de dragoste din ,,Specialistul’’

De Unica.ro, pe

 Deși au trecut 25 de ani de la lansarea filmului ,,Specialistul’’, jurnaliștii de la en24.news au publicat în cursul lunii septembrie (2019) un articol în care prezintă câteva amănunte foarte interesante referitoare la scena de dragoste dintre cei doi protagoniști ai filmului, Sylvester Stallone și Sharon Stone.  

 Ajunsă în momentul în care trebuia să filmeze o scenă de dragoste destul de fierbinte la dus, împreună cu Stallone, Sharon Stone ar fi refuzat să se dezbrace în prima fază, declarând ,,Am obosit să mă tot dezbrac’’, primind o replică destul de fermă din partea ,,Specialistului’’ în explozibili Ray Quick (S.Stallone): ,,Să obosești să te dezbraci în alte filme, nu în cele cu mine!’’. Rezolvarea a venit, potrivit sursei citate, din rulota lui Stallone, de unde acesta a venit cu o sticlă de votcă Black Death, pe care a împărțit-o cu Sharon. După fix 6 pahare, aceasta ar fi strigat: ,,Ok, hai să o facem!’’. Deși durează aproape 4 minute, scena cu pricina nu a reușit să fie nici pe departe la fel de intensă precum cele filmate de divă, alături de Michael Douglas, în Basic Instinct, stârnind destule comentarii negative la vremea aceea. 

 Potrivit a1.ro, Sharon mai încercase să scape de scenele nud și în filmul Sliver (aflase că partenerul său din film, William Baldwin, avea o clauză care îi permitea să refuze filmarea anumitor scene sexy), însă răspunsul primit de la producătorul Robert Evans a fost cât se poate de tranșant: ”Sharon, ține minte asta: nici un actor nu a ajuns stea de cinema după ce s-a dezbrăcat, nicio actriță nu a ajuns stea de cinema fără să n-o facă!” 

 În vârstă de 73 de ani, Sylvester Stallone a jucat în nenumărate filme de-a lungul timpului, unele mai bune, unele mai slabe, însă va rămâne pentru totdeauna în memoria noastră pentru francizele Rocky și Rambo, ambele cu un succes uriaș la public, în întreaga lume. De altfel, chiar și la 73 de ani, Stallone nu poate sta departe de platourile de filmare, iar cea mai recentă dovadă în acest sens este lansarea ultimului film din seria Rambo, Last Blood, ce a avut premiera în România vineri, 20 septembrie. Popularitatea ieșită din comun a celor două personaje, Rocky Balboa și John Rambo, a determinat unele companii dezvoltatoare de conținut video pentru cazino să lanseze, în colaborare cu producătorii filmelor, jocuri de cazino online cu numele Rocky (lansat de Playtech în 2010) și Rambo (iSoftBet 2013), ambele fiind multă vreme în topul preferințelor amatorilor de sloturi. Ultimul dintre ele poate fi jucat și în România, pe site-ul primului operator de gaming online licențiat în România după reglementarea pieței jocurilor de noroc din 2015, NetBet, brand apreciat atât pentru secțiunea foarte generoasă de cazino, cât și pentru oferta de pariuri fotbal sau din alte sporturi. 

 Fără îndoială una dintre cele mai sexy actrițe de la Holywood în anii 90’, Sharon Stone a debutat în filme precum Stardust Memories, Police Academy sau Action Jackson, a beneficiat de un rol ceva mai important alături de Arnold Swarzenegger în Total Recall, însă a devenit celebră doar după rolul interpretat în Basic Instinct (1992), rol pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur. Totuși, premiul Globul de Aur avea să îl câștige ceva mai târziu, pentru rolul prostituatei din pelicula Casino, regizată de legendarul Martin Scorsese. Deși a primit roluri și după anul 2.000, a jucat în Basic Instinct 2 (2005) și a realizat chiar în cursul acestui an un pictorial incendiar pentru revista Vogue Portugal, Sharon nu a reușit să mai ajungă în atenția publicului. 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!