(P) Cele mai populare mărci de pantofi sport din lume | 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 ianuarie 2021, 01:20

Pantofii sport au în 2021 o dublă utilitate, simplu de argumentat: utilitatea pe zona de activități sportive și flexibilitatea acestui tip de încălțăminte, în privința integrării sale în ținutele de stradă. 

Popularitatea acestora s-a consolidat în preajma începutului de secol XX, continuând să crească odată cu apariția unor branduri ce astăzi nu mai au nevoie de nicio prezentare: New Balance, Adidas, Puma, Nike, iar lista poate continua. Astăzi, pantofii sport sunt nelipsiți din garderobă, indiferent de percepția față de utilitatea lor. 

Achiziționarea unor pantofi sport de firmă atinge o serie de “bile albe” greu de ignorat: calitatea desăvârșită a materialului, beneficiile pentru sănătate oferite de diferitele tehnologii implementate, asocierea utilizatorului cu anumite valori promovate de brand etc 

Iată care sunt brandurile de pantofi sport “pe val”, la început de 2021: 

Mărci de încălțăminte sport populare: Adidas 

Adidas este cel mai mare producător european de pantofi sport, ocupând la nivel global poziția a doua a clasamentului. La capitolul “Încălțăminte sport”, producătorul german acoperă mai toate categoriile importante, cu o gama variată de modele, indiferent de tipul activității fizice practicate, sex, vârstă (descoperă gama de tenisi Adidas pentru barbati la cele mai bune preturi) etc. 

Fiind creată de ADI DASsler în 1949, marca Adidas își are și astăzi cartierul general în Herzogenaurach, Germania. Pantofii sport Adidas se remarcă printr-o serie de caracteristici bine definite: confort deosebit, eleganță, gamă variată de produse ce se identifică simplu cu ere sociale diferite, prețuri accesibile și calitate excepțională a materialelor.  

Mărci de încălțăminte sport populare: Puma 

Știai că brandul de încălțăminte sportivă Puma a fost dezvoltat de fratele creatorului Adidas? Rudolf Dassler și-a inaugurat propria fabrică de pantofi sport tot după cel De-al Doilea Război Mondial, încă cu un an înainte de inaugurarea Adidas. În prezent, Puma este al treilea cel mai mare producător de încălțăminte sportivă din întreaga lume. 

Cei de la Puma se află în prezent într-un plin proces de regândire a modului în care pantofii lor sport arată, această schimbare de paradigmă venind pe fondului unui aspect simplu de înțeles: pantofii sport reprezintă în 2021 mai mult decât un accesoriu vital pentru antrenamentele fizice, ci și o piesă importantă din garderobă urbană. Milenialii adoră să îmbine stilurile, iar Puma a înțeles foarte bine acest lucru, cu ultimele colecții lansate. 

Mărci de încălțăminte sport populare: Nike 

Americanii de la Nike au dezvoltat la finalul anilor ‘60 unul dintre cele mai recognoscibile branduri din întreaga lume, indiferent de domeniul de activitate. Activitatea acestora s-a concentrat la început exclusiv pe pantofii sport, extinzându-se apoi pe absolut toate aspectele ce țin de fashion sportiv, de la sport la sport, de la o utilitate la alta. 

În prezent, Nike este cel mare producător de pantofi sport din lume, valoarea prezentă a brandului gravitând în jurul nivelului uimitor de 35 mld USD. Despre Nike se pot spune o mulțime de lucruri cât se poate de interesante: lideri incontestabili în privința tehnologiilor implementate de-a lungul timpului pe pantofi, brand asociat unora dintre cei mai mari atleți ai momentului, deținători ai unuia dintre cele mai recognoscibile logo-uri: celebrul “The Swoosh”. 

Mărci de încălțăminte sport populare: New Balance 

Continuăm topul celor mai populare branduri de pantofi sport din lume cu un alt producător american: New Balance. În ultimii ani, acest brand a cunoscut o popularitate incredibilă și în România, cu toate că New Balance a fost înființată la începutul secolului trecut de William J. Riley, în Boston, Massachusetts, USA. 

Cel mai popular model de New Balance al momentului este celebrul 990, însă producătorul american lansează periodic modele noi, diferite ca design și cromatică, dar care păstrează nota distinctivă a brandului. New Balance se remarcă prin materialele foarte bune și gama extinsă de mărimi. Comparativ cu alte branduri din topul nostru, New Balance se asociază mult mai ușor garderobelor urbane decât ținutelor pentru activități sportive. 

Dacă ai de gând să începi anul cu o sesiune binevenită de cumparaturi, netul este cel mai bun prieten al tău. Cumperi online: pantofi sport Nike de damă, teniși Adidas pentru bărbați la cele mai bune prețuri, New Balance-uri pentru cel mic și o mulțime de alte soluții, simplu de implementat în garderoba ta. Ai citit mai sus despre cele mai populare branduri ale momentului, mix-uri de coolness și utilitate în sport, simplu de argumentat. Așadar, fă decizia corectă și comandă acum online cei mai buni pantofi sport pentru tine!