(P) Ce servicii îţi oferă în plus o agenție matrimonială comparativ cu un site de matrimoniale? Cupidon.ro

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 mai 2021, 11:53

Viaţa de cuplu a românilor a fost influențată  semnificativ în ultimii 31 de ani de schimbările economice, de emancipare și de contactul cu civilizația occidentală. Tinerii se căsătoresc mai târziu decât pe vremea bunicilor noștri. Unii preferă relațiile de cuplu fără angajament, alții sunt așa de preocupați să  reușească pe plan profesional încât amână căsătoria și își dau seama pe la 50 de ani că sunt singuri, nu au copii și nu au întemeiat o familie.

Numărul persoanelor singure este în creștere de la an la an în România. Digitalizarea și accesul la Internet au creat premisele dezvoltării nișei de site-uri anunțuri matrimoniale. După revoluție, site-urile de întâlniri au împânzit mediul virtual. 

Unul dintre primele site-uri întâlniri din România este Cupidon.ro – un site de matrimoniale serios, activ din anul 2000, care oferă atât servicii matrimoniale online cat și servicii personalizate de căutare a unor persoane compatibile, servicii axate pe selectivitate și pe confidențialitate.

Mii de bărbați și femei socializează online. Unii caută să-și facă noi prieteni alții își caută sufletul pereche.

Pentru cei cu pretenții mari nu este simplu să-și găsească singuri perechea pe un site de matrimoniale online din mai multe motive. Enumerăm doar câteva:

  1. înscrierea fiind gratuită și fără obligații contractuale, mulți se înscriu din curiozitate, tratând de la bun început demersul cu superficialitate;
  2. doar un mic procent dintre cei înscriși cumpără un abonament și pot contacta ceilalți membri;
  3. lipsa unei verificări a informațiilor și a fotografiilor publicate online oferă prilejul persoanelor rău intenționate să introducă date și poze false;
  4. rata de răspuns la mesajele private este relativ mică pe un site de întâlniri online întrucât doamnele și domnișoarele primind sute de mesaje săptămânal răspund numai anumitor persoane care sunt pe placul lor, evident; Ceilalți care nu primesc răspuns la mesajele trimise ajung deseori să-și piardă încrederea în sine considerând că ei sunt problema.
  5. lipsa unui suport personalizat în procesul de preselecție a unor persoane potrivite transformă căutarea într-o „loterie”.

Dacă reușești să stabilești o primă întâlnire în viața reală cu o persoană pe care ai cunoscut-o pe un site de matrimoniale, este bine să fii precaut pentru a evita eventuale surprize neplăcute:

  1. poartă o conversație prin video-call (whatsapp) înainte de a te întâlni;
  2. organizează întâlnirea într-un loc public, în timpul zilei;
  3. anunță familia sau un prieten despre locul și durata întâlnirii;
  4. nu iți lăsa lucrurile personale ori băutura nesupravegheate;
  5. spune stop dacă „partenerul” tău devine insistent sau dacă situația devine jenantă.

Fără a generaliza, întâlnirea personală cu cineva care v-a contactat online poate fi riscantă. Deseori se întâmplă ca întâlnirea cu o persoană necunoscută pe internet să se transforme într-o experiență neplăcută.

Ce servicii îţi oferă în plus o agenție matrimonială comparativ cu un site de întâlniri?

Întâlniri în deplină siguranță

Cât de bine cunoști persoanele cu care comunici online pe un site de matrimoniale? Ești preocupat de siguranța ta? Știi care sunt avantajele oferite de o agenție matrimonială comparativ cu un site de matrimoniale?

Spre deosebire de un site de matrimoniale online unde oricine își poate crea o identitate fictivă, o agenție matrimonială trebuie să verifice identitatea, veridicitatea informațiilor din profil, integritatea fizică și psihică precum și motivația persoanelor care urmează să le prezinte abonaților.

Analiza individuală a fiecărui candidat, precum și onorariile percepute de o agenție matrimonială țin la distanța curioșii, vânătorii de relații pasagere și persoanele cu probleme de altă natură.

Pentru siguranța membrilor și pentru a contribui la reușita întâlnirilor, echipa care administrează site-ul Cupidon.ro, pe lângă serviciul de corespondență online, a creat separat și un serviciu de întâlniri personalizate ca agenție matrimonială.

(P) Ce servicii îţi oferă în plus o agenție matrimonială comparativ cu un site de matrimoniale? Cupidon.ro

 Serviciile de întâlniri ale agenției matrimoniale Cupidon sunt axate pe promovare, căutare personalizată, selectivitate și confidențialitate (opțional).

Agenția Cupidon transformă hazardul căutărilor online în întâlniri garantate cu un număr de persoane serioase, verificate și preselectate care corespund preferințelor fiecărui client în parte.

Mai mult de atât, pentru cei sceptici, în contractul de curtaj matrimonial Agenția Cupidon a inclus o clauză de rambursare prin care se angajează să returneze clientului 90% din onorariul plătit dacă nu reușește să-i găsească și sa-i prezinte măcar o persoană care corespunde criteriilor stabilite în prealabil.

Mii de bărbați și femei singure din România se înscriu la matrimoniale pe Cupidon.ro și își caută sufletul pereche. Cupidon unește inimi.

Studiu de caz. 

Invitație la întâlnire

Bruno din Elveția este un domn distins, prezentabil, educat, necăsătorit, fără copii, fără vicii, fără obligații. Dorește să întâlnească o doamnă sau o domnișoară singură și draguță din România ori din Republica Moldova, cu vârsta între 24 și 32 de ani cu care se căsătorească și să întemeieze o familie.

(P) Ce servicii îţi oferă în plus o agenție matrimonială comparativ cu un site de matrimoniale? Cupidon.ro

Bruno s-a adresat agenției matrimoniale Cupidon și, fără a solicita confidențialitate, a cerut să-i fie promovat profilul în diferite publicații autohtone online și offline.

Agenția Cupidon va analiza și va preselecta „candidaturile”, va discuta cu fiecare doamnă ori domnișoară interesată pentru a se asigura că demersul ei este unul serios și motivat iar ulterior va proceda la organizarea gratuită a unei întâlniri cu Bruno, în România ori în Republica Moldova după caz.

Te-ar interesa să faci cunoștință cu Bruno ?

Cunoști o persoană potrivită pentru el?Dacă da, contactează Agenția Cupidon pe site-ul Cupidon.ro și vei primi detalii suplimentare.

(P) Ce servicii îţi oferă în plus o agenție matrimonială comparativ cu un site de matrimoniale? Cupidon.ro

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!