(P) Cât de importantă este calitatea în alegerea rochiei de mireasă?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 mai 2021, 09:10

De fiecare dată când ne gândim la o rochie de mireasă ne apar în minte imagini cu modele somptuoase, unice, grațioase și cu detalii fine. Mulate pe corp, cu trene lungi, diafane, cu broderii sau aplicații cu mărgele și cristale, fiecare rochie de mireasă este frumoasă, mai ales dacă aceasta își și găsește mireasă potrivită care să o poarte.

Pentru că da, un lucru este foarte important: o mireasă va arăta cu adevărat special în ziua ei cea mare doar dacă alege modelul care se potrivește cu personalitatea și silueta ei. Unele mirese sunt apariții misterioase în rochii simple care urmează doar linia corpului fără croiuri speciale, iar altele sunt frumoase purtând rochii glamuroase cu aplicații sclipitoare sau trene maiestuoase.

(P) Cât de importantă este calitatea în alegerea rochiei de mireasă?

Dacă ai o siluetă voluptoasă cu forme pline, rochiile în linie A din materiale fluide cu detalii ce accentuează talia vor fi aliatele tale pentru a arăta perfect. Modelele Bridal Studio Pronovias cu linii verticale, talia ridicată, decolteul în V te vor face să strălucești în ziua cea mare.

Rochiile de prințesă, clasice sau reinterpretate, sunt potrivite pentru miresele care au un bust generos, șolduri mai mici și umeri lați iar cele de tip sirenă evidențiază perfect toate trăsăturile feminității, dar într-un mod elegant. 

Dincolo de modelul rochiei însă și cum se potrivește aceasta cu silueta viitoarei mirese, un aspect extrem de important este dat și de calitatea și confortul pe care îl au materialele folosite în crearea lor. Realizate din mătase, dantele fine, brocart, organza, cu inserții sclipitoare de mărgele și cristale, miresele vor atrage toate privirile dacă se vor și simți cu adevărat comode să le poarte.

(P) Cât de importantă este calitatea în alegerea rochiei de mireasă?

Între calitatea materialului, executarea tiparului și a cusăturilor cu maximă precizie și atenție și confortul și practicabilitatea purtării modelului final există o legătură directă. O rochie va arăta cu adevărat bine doar dacă executată corect iar materialele folosite vor fi dintre cele mai prețioase.

Colecțiile propuse de Bridal Studio Pronovias sunt realizate doar din materiale luxoase, atent proiectate și sunt executate atent până la ultimele detalii. Cu modele actuale, direct de pe podiumurile internaționale de modă, cu rochii în stiluri diferite și potrivite pentru orice conformație sau siluetă, rochiile de mireasă pe care le vei găsi la Bridal Studio Pronovias se diferențiază nu doar prin unicitatea și stilul de haute couture, ci mai ales prin calitatea materialelor.

Fie că ești adepta stilului clasic sau ești o fire ușor noncoformistă, cu siguranță vei găsi aici nu numai modelul potrivit ție, ci te vei bucura de ușurinta cu care vei purta rochia în ziua cea mare. 

(P) Cât de importantă este calitatea în alegerea rochiei de mireasă?

Bridal Studio Pronovias este un concept inovator, ce oferă viitoarelor doamne rochii de mireasă deosebite, din colecțiile unora dintre cele mai cunoscute branduri la nivel mondial. Ai la dispoziții creații unice de la Pronovias, White One, Nicole Milano si St Patrick, branduri care te vor încânta prin modele de rochii de mireasă somptuoase, clasice sau avantgardiste și cu detalii concepute special pentru a-ți pune în evidență frumusețea și feminitatea.

Consultanții Bridal Studio Pronovias se vor asigura că vei găsi exact ”acea” rochie pentru a fi cea mai fericită mireasă în ziua ta specială. Diversitatea modelelor și a stilurilor pe care le vei găsi în showroom, îți vor garanta nu numai frumusețea, ci și calitatea.

Bridal Studio Pronovias este cu adevărat visul oricărei viitoare mirese, indiferent de forma siluetei, a stilului pe care îl adoptă, a locației unde se desfășoară evenimentul sau a mărimii nunții. Romantice, delicate sau extravagante, miresele vor fi încrezătoare în propria feminitate și frumusețe, purtând modele care sunt croite perfect și realizate doar din materiale fine, prețioase și de cea mai bună calitate. 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!