(P) Cadouri neobișnuite de Ziua Femeii

De Unica.ro, pe

Până la 8 martie mai sunt doar câteva zile, așa că ești pe ultima sută de metri cu achiziționarea de cadouri pentru femeile speciale din viața ta. Din păcate, deși ți-ai impus să te pregătești din timp, și în acest an, tot pe fugă ești. În special deoarece îți dorești anumite cadouri mai ieșite din comun, cu care să reușești să faci o surpriză mai mult decât plăcută. De aceea, dacă ești în totală lipsă de inspirație, avem pentru tine câteva sugestii de cadouri neobișnuite de Ziua Femeii. 

Lampă cu senzor

Cu siguranță în fiecare locuință este nevoie de o lampă, iar dacă vrei ceva cu adevărat special, una cu senzor este o idee perfectă. Are trepte de lumină reglabile, ai parte și de ceva jocuri de lumini, iar serile vor fi mult mai reușite, cu ajutorul ei. 

(P) Cadouri neobișnuite de Ziua Femeii

Huse pentru telefonul mobil

Trebuie să știi că femeile adoră să folosească obiecte personalizate și mai ales, unice. În plus, știi care este obiectul de care o femeie nu se desparte niciodată, nu-i așa? Exact, telefonul mobil, așa că avem o idee interesantă pentru cadoul ei de Ziua Femeii: huse Guess pentru telefoane. Cu siguranță vei găsi ceva pe placul ei, care o va face să fie cu adevărat originală, așa cum își dorește. Vă recomandăm să cumpărăti huse pentru telefoane de pe MobileDirect.ro.

Lenjerie de pat

Dacă este vorba despre partenera de viață, poți alege un cadou pe care să îl folosiți amândoi cu plăcere: o lenjerie de pat de bună calitate, pentru dormitorul matrimonial. Dacă nu știi prea multe despre lenjeriile de pat și în plus, și timpul de presează, alege pe cele din bumbac, un material perfect, confortabil și care arată și bine. 

Tablou personalizat, după o fotografie

Aveți o fotografie care vă este dragă, pentru că în ea este surprins un eveniment frumos din viața voastră? Atunci ce părere ai despre un tablou personalizat, realizat după fotografia preferată? De asemenea, acest cadou se potrivește pentru a fi oferit și mamei, care va aprecia gestul tău așa cum trebuie! 

Peisaj din boabe de cafea/orez

Dacă adori să creezi produse hand made, atunci avem o provocare pentru tine: folosește boabe de cafea sau orez, pentru a crea un peisaj sau un portret al persoanei iubite. Ai nevoie doar de lipici, multă răbdare, boabe de orez sau cafea, dar rezultatul va fi unul cu adevărat impresionant. 

Obiecte decorative din placaj

Toate femeile adoră decorațiunile, așa că nu ai cum să dai greș cu acest gen de obiecte, create chiar de tine. Adu-ți aminte de orele de traforaj din școala generală, caută pe Internet câteva modele și creează chiar tu ceva frumos, care să o surprindă în mod plăcut. Personalizează într-un fel anume obiectul pe care urmează să îl dăruiești, și gata, totul este perfect. Poți crea un colaj de inimi, o ramă foto, un coșuleț/farfurie decorativă, un suport pentru instrumente de scris, o cutie de bijuterii… Nu contează micile stângăcii, este un dar creat chiar de tine, așa că va fi foarte apreciat, nu-ți face griji! Între noi fie vorba, reprezentantele sexului adoră acele obiecte create special pentru ele, așa că… punct ochit, punct lovit!

Parfum creat chiar de tine

Pentru că tot suntem la capitolul hand made, ce părere ai de un parfum, creat chiar de tine, din uleiuri esențiale? Poți fi sigur că aroma creată va fi una unică, așa că ea va fi de-a dreptul încântată de ideea ta! Lavandă, citrice, vanilie, sunt de regulă aromele preferate de cele mai multe dintre femei, așa că încearcă să găsești ceva original. De asemenea, nu uita că ai nevoie și de un ulei fără parfum, în care să combini uleiurile esențiale? Nu uita de o sticluță frumoasă, decorată și ea frumos, și ai reușit să îi oferi femeii speciale din viața ta un cadou neobișnuit, cu care se va lăuda la toate prietenele și cunoștințele. 

Coș cadou 

Dacă nu mai ai niciun fel de inspirație, ce părere ai despre un coș cadou cu produse diverse. Poți alege varianta cu produse tradiționale sau de lux, sau adaugi în coș cu totul altceva decât ”de-ale gurii”: produse cosmetice de calitate, sau ceva care să țină cont de pasiunile ei. Va fi un cadou inspirat, mai ales dacă nu uiți să strecori și un mesaj în care îi scrii despre sentimentele pe care i le porți.

Borcanul ”Te iubesc”

Găsește un borcan, decorează-l cât mai frumos, iar în interior scrie 365 de mesaje de iubire, pentru fiecare zi a anului. Dacă ți se par prea multe, pune 52 – numărul săptămânilor. Poți copia fragmente din versuri cunoscute de iubire, dar nu uita să treci și ceva din propriile gânduri. Va fi cucerită de cadoul tău, și te va aprecia și mai mult pentru că ești un romantic incurabil. 

Album foto cu amintirile voastre

Cu siguranță aveți multe amintiri plăcute împreună, iar multe dintre ele sunt imortalizate în fotografii aflate acum pe un stick de memorie. Așadar, de ce să nu oferi drept cadou de 8 martie un album foto în care să adaugi, cronologic, acele fotografii care vă fac pe amândoi să apreciați momentul în care ați ajuns acum. Pentru un efect și mai bun, ce părere ai dacă fiecare fotografie este însoțită și de un scurt text reprezentativ. 

O zi doar pentru ea!

Fiecare femeie își dorește o zi de răsfăț, așa că 8 martie este ocazia perfectă de a-i face un astfel de cadou. Fă rost de un voucher la un salon de masaj sau la spa, iar cât timp ea se relaxează acolo, tu pregătește-i acasă o cină romantică. Nu este nevoie să spunem cum se va încheia seara aceasta perfectă, nu-i așa?

Acestea au fost recomandările noastre privind câteva cadouri mai neobișnuite cu care poți să surprinzi femeile speciale din viața ta, cu ocazia zilei de 8 martie. Evident, te poți inspira, sau poți alege cu totul altceva, care crezi tu că s-ar potrivi mai bine. Dar, nu uita, indiferent care este alegerea ta, fă-o din toată inima, și atunci poți fi sigur că da, chiar ai găsit cadoul perfect!