(P) Cadouri cu care nu poţi da greş când vrei sa impresionezi persoana iubită

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 iunie 2021, 19:25

De-a lungul timpului, bărbaţii au fost greu încercaţi de istorie şi de societate. Una dintre cele mai mari şi dătătoare de dureri de cap probleme ale bărbaţilor din toate timpurile a fost momentul în care ei a trebuit să cumpere un cadou pentru femeia de lângă ei, indiferent că aceasta le era mamă, iubită, soţie sau fiică. Că este vorba de ziua de naştere, Paşti, Crăciun sau ziua femeii, cadoul a fost mereu un supliciu. 

Din fericire, orice problemă are şi o soluţie, sau mai multe în cazul de faţă. Statistica arată că toate reprezentantele sexului frumos pot fi cucerite iremediabil urmând sfaturile de mai jos.

Cadourile perfecte și secretele lor

  • Încălțări 

Fiecare femeie are în sufletul ei o sensibilitate pentru modă şi pentru frumos, astfel că o pereche de sandale de damă de la Reverse.ro vor pune zâmbetul pe buze chiar şi celor mai pretenţioase dintre doamne.
Este atât de uşor să nimereşti cadoul potrivit, mai ales când faci un mic efort ca el să se adapteze personalităţii şi stilului celei care se va bucura de surpriză. Acest lucru este cu atât mai uşor de realizat cu cât fiecare magazin de încălţăminte are consilieri care facilitează alegerea perechii potrivite. 

Aşadar, domnilor, reţineţi măsura piciorului doamnei voastre şi calea spre inima ei va fi rapid străbătută.

  • Bijuterii

Toţi bărbaţii ar trebui să ştie ca fiecare femeie este îndrăgostită de bijuterii. Fie ca ele sunt simple şi discrete sau mari şi opulente, cu o semnificaţie sau pur şi simplu obiecte preţioase deosebite, ele vor aduce mare bucurie. Şi aici există o plajă atât de mare de unde pot alege, încât cu certitudine nu au cum să dea greş. Bijuteriile sunt atât de încărcate de semnificaţii şi rezistă atât de mult în timp încât cu siguranţă sunt cadoul ideal pentru cei care nu vor să fie daţi uitării prea curând.

  • Parfum

Nu-i aşa că dintr-o dată lumea cadourilor pare plină de opţiuni şi de posibilităţi? Şi asta nu e tot, după cum ar spune nişte clasici din media autohtonă. Odată ce gleznele au fost împodobite, iar mainile au fost îmbrățișate de materiale preţioase, e cazul să luati cu asalt şi simţul olfactiv. Un cadou de preţ sunt parfumurile, extrem de apreciate, mai ales pentru că ele ar purta şi amprenta celui care le oferă. Într-adevăr, aici lucrurile par mai complicate şi mulţi domni se feresc să facă alegeri, din teama de a nu nimeri aroma potrivită. Însă tocmai asta face lucrurile mai interesante. 

Riscul şi emoţia de a nu cunoaşte cu exactitate preferinţa celuilalt, cât și efortul depus pentru cadoul perfect, evocă doza de iubire pe care o aveți pentru persoana de lângă voi, pentru că nu există om care să nu aprecieze un cadou făcut cu dragoste şi implicare.

Sursă foto: Unsplash.com

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!