(P) Alege produse cosmetice de top din magazinele Notino pentru un look impecabil

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 septembrie 2019, 15:56

Vara e pe terminate, te pregătești să treci la un nou anotimp, ceea ce înseamnă că trebuie să-ți schimbi rutina de îngrijire a pielii. La Notino găsești produsele de la Estée Lauder împreună cu multe alte mărci de cosmetice de lux.

Fondul de ten “Estée Lauder Double Wear” transformă pielea într-o bază de machiaj perfectă. Produsul a fost lansat în 1997 și de atunci a devenit the “go-to product” pentru cei care vor un fond de ten de o calitate superioară. Casa Estée Lauder este recunoscută pentru faptul că investește în technologii inovative de cercetare pentru a lansa produse cosmetice de top. Formule simple cu ingrediente de calitate, executate perfect. Asta înseamnă excelența în lumea Lauder.

Estée Lauder Double Wear Stay-in Place cu SPF 10 are o consistență sofisticată, infuzată  cu antioxidanți care conferă tenului un aspect ferm, tonic, și revigorat. 

(P) Alege produse cosmetice de top din magazinele Notino pentru un look impecabil

Un alt produs din această gamă, “Estée Lauder Double Wear Maximum Cover”, a fost creat să acopere semnele cauzate de expunerea prelungită la soare, acnee, cicatrici, sau melasma. Produsul are o putere mare de acoperire dar fără să încarce porii, nu dă senzația de mască și este incredibil de ușor de purtat. Întotdeauna produsele de calitate îți vor pune în valoare trăsăturile naturale.

Ceea ce îl diferențiază de alte fonduri de ten “long wear” este că îți conferă acel “photo-finish Instagramable look”. Asta îl face produsul preferat al celor care petrec multe ore în fața camerelor de filmat.  Datorită formulei “oil free”, waterproof, al rezistenței la temperaturi ridicate și umiditate, Estée Lauder Double Wear Maximum Cover este recomandat celor care participă la evenimente speciale și își doresc un produs rezistent, care să nu trebuiască să fie reaplicat.

 Marca de excelență a casei Lauder se reflectă și în felul în care produsul  a fost conceput să se armonizeze perfect cu aproape orice nuanță de piele. Fondul de ten este disponibil într- o paletă de 50 de nuanțe care face ca practic oricine să se poate bucura de expertiza Lauder.

Știm că uneori poate fi dificil să   găsești nuanța perfectă de fond de ten, așa că  îți recomandăm să   vizitezi magazinele Notino aflate în Promenada sau în Mega Mall pentru a testa produsele. Consilierii de frumusețe te vor ajuta să-ți găsești nuanța perfectă.

Make-up tip: La finalul machiajului, aplică câteva picături de Estée Lauder Advance Night Repair Serum pe pomeți și pe frunte pentru un plus de strălucire naturală.

(P) Alege produse cosmetice de top din magazinele Notino pentru un look impecabil

Toate produsele marca Lauder sunt expresia a ceea ce Estée credea cu tărie: că frumusețea este o forță universală și că perseverența, creativitatea și pasiunea fac parte din ecuația ta de success. Sfaturile nostre de beauty sunt mai mult decât recomandări de produse.  Sunt despre cum poți construi o variantă mai bună a ta, cu fiecare alegere pe care o faci, zi de zi.  

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!