(P) Alege o florărie online București, pentru a oferi mereu buchetul perfect

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 ianuarie 2021, 12:57

Orice demnă urmașă a Evei va adora momentul în care va primi un buchet de flori, și oricât ar fi de grea ziua respectivă, un zâmbet nu va întârzia să apară. Din păcate, mulți dintre bărbați sunt de-a dreptul neajutorați la acest capitol și sunt de-a dreptul îngroziți de ideea de a oferi flori, din teama de a nu da greș. De aceea, am decis să îți oferim câteva ponturi. Primul dintre ele: apelează la o florarie online Bucuresti, care te va scuti de eventualele neplăceri, dar și multă alergătură. Cu serviciul de livrare flori București, totul se rezolvă rapid și eficient. 

Cum alegi florile potrivite?

Alegerea de buchete de flori nu este însă chiar atât de ușoară. Sunt unele care se potrivesc perfect pentru a fi oferite femeii iubite, și altele pentru mamă sau chiar o parteneră de afaceri. De aceea, alegerea trebuie făcută în funcție de relația pe care o ai cu persoana căreia îi oferi florile. Dacă avem de a face cu o soție sau iubită, specialiștii sunt de părere că nu dai greș niciodată cu buchete de trandafiri, care se potrivesc bine și mamei. Singura diferență este cea legată de culoarea acestora, roșu pentru parteneră și alb sau galben pentru mamă. În schimb, pentru o parteneră de afaceri, sau pentru acea persoană cu care ai o relație strict profesională, îndreaptă-ți atenția către crini sau flori exotice.

Profită de florile de sezon

Pentru o mai mare siguranță, nu te hazarda în alegeri complicate. Cu florile de sezon nu ai cum să dai greș, dar nu uita să ții cont și de personalitatea celei care urmează să le primească. Pentru cineva exuberant și mereu vesel alege un buchet cât mai colorat, pentru parteneră folosește freziile. Lăcrămioarele sunt un simbol al purității, așa că tu decizi cui i se potrivesc, iar lalelele roșii semnifică iubirea, în timp ce alte culori pot alcătui buchetul pe care îl oferi unei persoane mai sobre. 

Nu uita de ocazie

În alegerea buchetului de flori perfect nu trebuie să uiți și de ocazia cu care vrei să îl oferi. Pentru ziua de naștere a partenerei, nu dai greș cu un buchet de trandafiri sau o orhidee frumoasă. Pentru aniversarea unor persoane mai în vârstă, gerbera sunt florile potrivite. Dacă totuși chiar nu ai nicio idee, atunci apelează la recomandările pe care ți le face personalul de specialitate care lucrează la o florărie. 

Nu toate florile pot fi oferite în dar

Toate florile sunt frumoase, dar acest lucru nu înseamnă că pot fi oferite în dar. Astfel, există superstiția de a nu se oferi cale, considerate ca fiind mai potrivite pentru înmormântări. La fel și garoafele, care au devenit florile ”preferate” pentru astfel de eveniment, cum de altfel și crizantemele. Nu uita nici de numărul florilor, ”cu soț” la evenimentele despre care aminteam mai sus, ”fără soț” în restul situațiilor.

(P) Alege o florărie online București, pentru a oferi mereu buchetul perfect

Aranjamentele florale, printre preferate

În ultima vreme, buchetele de flori sunt înlocuite de aranjamente spectaculoase sau chiar flori în ghiveci. Sunt mult mai practice și au și avantajul că țin mai mult decât un simplu buchet. Evident, îți vei îndrepta atenția către o floare de sezon: o zambilă primăvara, o crăciuniță iarna, sau chiar și un ghiveci cu trandafiri sau orhidee. De asemenea, o floare exotică, plantă de birou sau un bonsai sunt alegeri la fel de populare.

Flori pentru ocazii speciale

Aici, lucrurile se complică un pic, dar nu prea mult. Este mai bine să apelezi la sfaturile specialiștilor în domeniu, pentru că este foarte ușor să dai greș. De aceea, apelează la profesionalismul acestora pentru a găsi mereu buchetele sau aranjamentele florale care să se potrivească perfect. Este nevoie să îi oferi acestuia câteva amănunte despre evenimentul la care urmează să participi, și în doar câteva momente vei avea ceva care să se potrivească perfect.

Domnilor, nu disperați! Nu există situație fără ieșire, așa că sigur veți găsi ceva potrivit pentru orice situație. Și, în plus, rețineți: nicio femeie, oricât ar fi de supărată sau greu de mulțumit/surprins, nu va putea rezista unui buchet de flori. Și, dacă pe lângă ele, sunt rostite și niște cuvinte sincere, din inimă, atunci totul e bine, când se termină cu bine.