(P) 5 lucruri pe care le-ai făcut greșit în timp ce pulverizai Parfumuri Arabesti

De Unica.ro, pe

Unii oameni pot intra într-o cameră și pot întoarce capetele doar după felul în care cineva miroase. Presupun automat că este din cauza cantității de parfum pe care o poartă. Dar când încerci asta, rezultatul poate fi ușor frustrant. De fapt, prea mult parfum poate provoca chiar o durere de cap. Deci, ce faci greșit? Ar putea fi orice, de la tipul de parfum arabesc  până la modul în care l-ați aplicat. Amintiți-vă întotdeauna că fiecare parfum are o notă de top, o notă de inimă și o notă de bază. De exemplu , Opulent Oud Born In Dubai Collection  începe cu o combinație frumoasă de șofran și trandafir.

Amestecul se topește treptat în inima sa de ambra și se termină cu un amestec de păduri calde. Înainte de a cumpăra un parfum arabesc, cel mai bine ar fi să-l testați, să așteptați până când toate notele să intre și să vedeți cum vă convine.

Iată o listă cu câteva lucruri pe care le-ați putea face greșit în timp ce pulverizați parfumuri arabesti:

  1. Frecare în loc de pulverizare

Fricțiunea creată prin frecare încălzește pielea, care produce enzime naturale,  acestea  zdrobesc notele parfumului și schimbă compoziția notelor sale de vârf, de mijloc și de bază.

  1. Umezirea pielii de la spray

Pielea ta se uda cand iti pulverizezi parfumul? Dacă da, o faci greșit. Distanța ideală pe care ar trebui să o păstrați în timp ce pulverizați parfumul pe corp este de 20-25 cm. Din nou, dacă parfumul este prea departe de corpul tău, poți ajunge să pierzi mult parfum. De asemenea, vă recomandăm să pulverizați direct pe piele.

  1. Pulverizarea unui parfum prea puternic

Ceea ce nu doriți să faceți este să aplicati prea mult parfum. Parfumul s-ar putea să vă convină, dar dacă îl folosiți prea mult, s-ar putea chiar să provocați disconfort celorlalți. Un pic este suficient de bun pentru a crea un impact bun. Puteți aborda si tehnica stratificarii folosind loțiuni, bakhoor, oud, uleiuri de parfum, etc. pentru ca ritualul parfumarii dvs. sa fie  deosebit. Asigurați-vă că începeți mai întâi cu parfumuri arabesti  mai grele și terminate ritualul cu cele mai ușoare, astfel încât cele mai ușoare mirosuri  să nu fie copleșite atunci când sunt acoperite. A avea pielea curată, umedă și hidratată va ajuta, de asemenea, să „lipiți” parfumul de pielea dvs. și să dureze mai mult, fără a fi nevoie să pulverizați excesiv.

  1. Aplicați diferit uleiurile de parfum concentrate (attar)

Atunci când utilizați uleiuri, trebuie doar sa aplicati câteva picături pe punctele pulsului. Acestea includ zona gatului, în spatele urechilor, etc. 

  1. Depozitarea parfumurilor în locuri greșite

Asigurați-vă că nu vă lăsați parfumurile în mașină sau în baie. Acestea trebuie păstrate la temperatura camerei, astfel încât notele să nu se deterioreze. Găsiți parfumul perfect la Dubai Aromas  parfumuri arabesti și beneficiați de livrare gratuită la comenzile de peste 100 de lei. Pentru mai multe informații cu privire la orice parfum de pe magazinul nostru online, sau recomandări contactați-ne la 0759010309 de luni până vineri 10am până la 5pm

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!