(P) 3 pași către silueta de vis!

De Unica.ro, pe

Vrei o siluetă armonioasă ? Ușor de zis, greu de făcut veți zice. Ei bine, aici vă contrazicem. Recăpătarea formei ideale nu trebuie să fie o luptă titanică cu noi înșine ci, dimpotrivă, un lucru în echipă.

3 pași către silueta de vis!

Vine vara și trebuie să revenim în forma maximă! Este momentul să scăpăm de surplusul de greutate adunat peste iarnă din ronțăielile și ”scăpările” cauzate de stres, frig și nesfârșitele ore de întuneric. 

Ușor de zis, greu de făcut veți zice. Ei bine, aici vă contrazicem. Recăpătarea formei ideale nu trebuie să fie o luptă titanică cu noi înșine ci, dimpotrivă, un lucru în echipă.

Fiți sinceră cu dumneavoastră și identificați totodată și ce alte lucruri vă nemulțumesc. Am făcut o listă cu cel mai des invocate motive de nemulțumire în cazul femeilor:

  • Sunt grasă
  • Pielea mea este ternă și cenușie
  • Părul îmi stă îngrozitor
  • Am unghii uscate
  • Sunt nervoasă
  • Sunt extrem de obosită

După o scurtă analiză a stării dumneavoastră, veți constata că cele câteva kilograme în plus nu sunt numai expresia unor mici excese alimentare ci și o stare generală proastă cauzată de acumularea de toxine, prin alimentație proastă, stres și lipsă de mișcare.

  1.  Primul pas: detox!

Detoxifierea este un proces cu efecte imediate și extrem de benefice pentru organism. Purificarea intestinală este metoda folosită de sute de ani pentru a scăpa rapid de excesul de toxine și a da un ”reset” organismului pentru a funcționa în cele mai bune condiții.

Eliminarea toxinelor se poate face în mod excelent cu ajutorul Detoxicolon, un produs 100% natural bazat pe un complex de 15 plante medicinale și îmbogățit cu argilă albastră. Are acțiune rapidă și eficientă și contribuie la curățarea blândă a intestinelor, prin eliminarea plăcii de mucoid.

Printre efectele rapide pe care le veți vedea vor fi: o piele mai strălucitoare, o stare generală mai bună, un tranzit intestinal reglat, pierdere în greutate.

2. Pasul 2: protecție ficat

Ficatul este organul care îndeplinește peste 500 de funcții în organismul nostru, fiind o adevărată ”uzină vie”.  Ficatul joacă mai multe roluri în detoxifiere: filtrează sângele pentru a elimina toxinele mari, sintetizează și secretă bila plină de colesterol și alte toxine solubile în grăsimi și dezasamblează enzimatic substanțele chimice nedorite.

Dacia Plant dispune de un regal de produse de protecție hepatică bazate pe plante medicinale cu efecte excelente de susținere a activității ficatului: anghinare, armurariu, păpădie, astragalus, cicoare, ganoderma etc.

În funcție de nivelul de protecție dorit puteți alege între comprimatele Hepatoesențial, Tonic Hepatic, Armurariu, Anghinare, Silimarină 14000, Drenor hepatic sau ceaiurile special create pentru sănătatea ficatului.

3. Pasul 3: slăbire

Am așternut deci terenul pentru un organism curat și echilibrat, urmează acum să facem pașii către recăpătarea siluetei de vis!

Sublima Silueth 90-60-90 este un produs 100% natural, bazat pe extracte de plante medicinale.  Sublima Silueth 90-60-90 acționează direct asupra reducerii de țesut adipos, (prin plantele cu efecte diuretice),  arderii grăsimilor (grație extractului de cei verde) și prin controlarea poftei de dulce (prin extractul de gudmar).

Se obține astfel un efect de echilibrare a organismului și de stimulare a proceselor de ardere și eliminare de lichide, procese care atunci când sunt coroborate cu o dietă sănătoasă, bazată pe fructe, legume și proteine de calitate superioară; pe o hidratare corectă și pe mișcare zilnică, vor duce la o slăbire armonioasă ale cărei rezultate pot fi păstrate cu ușurință în timp.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!